קרישיות יתר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר
    אני
    09/12/2015

הומלץ בעבר על קלקסן לאחר צפית שק ברחם בגלל APLA גבולית ו 2 הפלות ספונטניות סביב שבוע 6-8 (לפי מחזור).
    לפני מספר שנים הריון ולידה במועד. כל 3 הריונות (מתוכם 2 ההפלות אחד אחרי השני לפני כשנה) היו ספונטנים לא הושג הריון נוסףעל אף שהיו כמה איחורים בוסת כאשר אני בדר"כ מאוד סדירה.
    במידה ומתחילה טיפולי פוריות האם צריכה לקחת אספירין או קלקסן קודם? או גם להתחיל את שתיהם רק לאחר צפית שק ברחם? לפי המטולוג זה לא חד משמעי ועקרונית הטיפול אמור להיות כאשר נוצרת השיליה ורואים שהשק ברחם ולא במקום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה -קרישיות יתר

לירון
    09/12/2015

שלום לך

גם אצלי היה בדיוק אותו סיפור והפרופ' המטפל אמר לי כאשר מנסים להרות לבד ספונטני ברגע שמגלים הריון מתחילים להזריק אך כאשר מזריקים הורמונים ומתחילים טיפולים מזריקים קלקסן לפני שבכלל מגלים את דבר ההריון

לכן חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל ספציפי כאשר מתחילים סבב טיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה -קרישיות יתר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/12/2015

המלצתי היא לשקול טיפול עם קליקסן כבר מתחילת הטיפול הפריוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו