מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר הריון טבעי 1 הפריה ללא הצלחהדגנית09/05/2008
שלום רב
אני מטופלת בבה"ח כרמל ילדתי לפני כ4 שנים בניתוח קיסרי ,הריון טבעי ,קל ללא שום בעיות אך מאז החלו לי דימומים מנסה להיכנס להריון אך ללא הואיל לכן הופנתי לכרמל ףביצעתי שאיבה הוציאו לי 12 זקיקים לאחר 3 ניסיונות ללא הצלחה נשארה לי הפעם האחרונה למוקפאים מה עלי לעשות ? האם ישנה סיבה מסויימת ? האם עלי לנוח יותר? האם עלי לעבור לטיפול אצל רופא פרטי ?שמעתי שהתוצאות טובות יותר .האם נכון הדבר ?מפחדת לעבור שוב שאיבה .כל פעם מקבלת אני ביום ה9 לאחר ההחזרה מחזור .מה כדאי לי לעשות .הבעיה שבבה"ח לא יושבים ומסבירים לי אלא אומרים לי טוב נחכה למחזור הבא .אני מרגישה כמו מכונה שעליי להמשיך לייצר ושוב לנסות ושוב וחלילה .התייאשתי .לעיתים אני מעוניינת להפסיק .מה עליי לעשות .אנא עזרו לי.
תודה דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון
עידית09/05/2008כדאי לך ללכת לרופא פרטי. אומנם זה עולה "קצת" כסף אבל זה שווה את היחס האישי, ההיכרות והתמיכה שהרופא נותן לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הבדל בין פרטי לציבורי!
חסוי09/05/2008לצערי ,מנסיוני בעבר ,עברתי הפרייה ראשונה ושנייה אצל רופא ציבורי ולא הייתי מרוצה כי הרגשתי כמו סרט נע ולכן ועברתי לפרטי ומצאתי רופא עם מוניטין גבוה , נסיון וידע רב, ,בפגישה הראשונה הוא הרשים אותי מאוד אך כשהגיע שלב הטלפוני של המשך הטיפול הוא התגלה כחסר סבלנות ונתן את ההרגשה כל הזמן שהוא ממהר ואין לו זמן לענות לשאלות. מנסיון זה למדתי כי אין הבדל בין רופא פרטי לציבורי, שניהם בדרך כלל עמוסים במטופלות וחסרי סבלנות בטלפון, הכי חשוב שתמצאי רופא שתתחברי אליו, שיקרין עליך רוגע כדי שתוכלי לעבור את התהליך בשלווה עד כמה שניתן.
בהצלחה!
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתוח קיסרי מקשה על הריון?
דגנית09/05/2008שכחתי לציין שההריון שהיה לי טבעי ילדתי בקיסרי ,האם קיסרי בדר"כ גורם לבעיות ?מאחר ואני מכירה הרבה שקליטתם קשה לאחר קיסרי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
פרופ' שחר קול09/05/2008ניתוח קיסרי עלול לגרום לבעייה מכאנית על רקע יצירת הידבקויות באגן. האבחנה של מצב זה נשענת על צילום רחם, ולפעמים לפרוסקופיה.
בנוסף, ניתוח קיסרי עלול לגרום לעיוות אנאטומי בצוואר הרחם, ולהקשות על פעולת החזרת העוברים ב - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לבצע בדיקות אלה בהרדמה?
דגנית11/05/2008שלום
מאחר ורשמתי לך ונאמר לי שאולי אצטרך לבצע בדיקות כגון הדבקויות באגן ,צילום רחם ,פרוסקופיה ,ייתכן עיוות אנטומי בצוואר הרחם .הבעיה שלי שאני מאוד מפחדת מבדיקות אלה .האם ניתן לבצע אותן בהרדמה ,אנני מסוגלת לבצע בדיקות עם המכשיר -הברזל ,אפילו החזרת עוברים אני מבקשת לבצע בהרדמה .האם גם זוהי הסיבה שלא מצליח לי ?
תודה דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגנית שלום
פרופ' שחר קול09/05/2008אני מניח שהוצאו 12 ביציות שרובן עברו הפריה ויצרו עוברים.
הסיכויים להריון בהמשך הם טובים מאוד.
הבסיס לאופטחמיות: הריון ספונטאני בעבר, וכן תגובה שחלתית טובה.
לא ברור מה הרקע לבעיית הפריון כעת.
אשמח ליעץ לך באופן אישי על בסיס כל המידע.
בכל מקרה, חיזקי ואימצי, מציע לא לוותר, ולא להרים ידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פרטי
חסוי09/05/2008ואם את בצפון אני יכולה להמליץ על רופא מצוין ששינה לי את החיים. אין תחליף לפרטי- היחס, הגישה, המקצועיות, הסבלנות, ולא נעים להגיד- גם היעילות הטיפולית (בציבורי לא יאפשרו לך לבחור כמה עוברים להחזיר, האם ללכת על מחזור טרי או מוקפאים וכו'- בפרטי כן, וזה יכול להיות ההבדל בין טיפולים שנמשכים כמה חודשים לבין טיפולים שנמשכים שנים). מ-נ-ס-י-ו-ן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
פרופ' שחר קול09/05/2008כמה תיקונים: ההחלטה כמה עוברים להחזיר היא של בני הזוג, ולא משנה אם היחידה היא פרטית או לא.
האפשרות להמשיך עם מחזור טרי, למרות שיש עוברים קפואים, אינה הגיונית מהצד המקצועי, ולרוב אינה אפשרית מבחינת השגת התחייבות של קופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת באוטורוגיסטן ופרגינובה
דגנית11/05/2008שלום ד"ר האם זהו טיפול מספיק או שייש להוסיף לטיפול על מנת שאולי הריון ייתפס ?הייתכן שאולי עליי להוסיף לחיזוק זריקות או כדורים ?מאחר ואני רואה באתר נשים שהטיפול שלהם הוא בתוספת כל מיני זריקות או כדורים .הייתכן שמאחר ולא הוסיפו לי לטיפול אני לא מצליחה בו?
תודה דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)