הזעת לילה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזעת לילה
    חסוי
    09/05/2008

לרופא שלום,
    בעבר הזרקתי דקא 3.75 ואחת תופעות הלוואי שהרופא ציין שיקרו ואכן קרו כתוצאה מהדיכוי היה הזעה לילית שהבנתי שנוצרה כתוצאה מחוסר אסטרוגן, כיום אני בהפריה נוספת עם טיפול של דקא 0.1 כרגע אני בשלב שלאחר ההחזרה (3 עוברים,רירית עבה 14)ואתמול ביום ה3 להחזרה היתה לי הזעה לילית, מה ניתן ללמוד מכך? הבנתי כי עם חוסר אסטרוגן לא יכול להיווצר הריון האם זה יתכן שאני כרגע בדיכוי ללא אסטרוגן גבוה ולכן העוברים כבר נספגו?
    האם על מנת להגדיל את הסיכויים לשמר את הקיים עליי לקחת אסטרוגן- פרגינובה? כרגע רק עם קרינון לתמיכה? אני מאוד לחוצה מהמשמעות של הזעה זו בשלב הזה,אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    09/05/2008

עקרונית, בשלב זה של הטיפול רמת האסטרדיול המופרשת ע"י השחלה היא גבוהה מאוד, כך שהרקע להזעת הלילה אינו חוסר באסטרדיול.
    אין קשר לסיכויי ההצלחה של מחזור זה.
    אין סיבה לקחת פרוגינובה בנוסף לקרינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

חסוי
    09/05/2008

מניסיונך,ממה הזעת לילה יכולה לנבוע במהלך הטיפול? לפני השימוש בדקא 3.75 בהפרייה הקודמת מעולם לא הכרתי את התופעה
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    09/05/2008

בנוכחות מצב הורמונאלי תקין, יש לחשוב על סיבות שאינן קשורות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו