לקראת שאיבה שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת שאיבה שאלה
    לוני
    13/12/2015

שלום,
    אני ביום ה 11 למחזור עם זקיקים בגודל 17,19, 15, ובשמאלית 21,16,18,12
    רירית מעל 10 וערכי דם פרוגסטרון 3.1 ואסטרדיול גבוה 10016 . אתמול קיבלתי מנה ראשונה של מנופור אחרי מספר ימים של גונל, F והיום אקבל הנחיות להמשך.
    אני רוצה לשאול אם ערכי הדם מעידים שהיה ביוץ עצמוני? למה האסטרדיול כל כך גבוה והאם לדעתך השאיבה תתבצע או שהטיפול יופסק בגלל שהתרחש ביוץ או משהו לא צפוי אני ממש חוששת עם נסיונות די מרים בעניין הזה. אשמח לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת שאיבה שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון השאלה

לוני
    13/12/2015

לפי המדדים שציינתי, במיוחד לאור האסטרדיול הגבוה והחשש מגירוי יתר האם יתכן שיתבטל לי הטיפול, או שזה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת שאיבה שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/12/2015

האסטרוגן גבוה כי רמת ההורמונים שקיבלת גרמו לכך.
    לעניין השאיבה והימנעות מגירוי יתר,זה תלוי בפרוטוקול שקיבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הפרוטוקול המשך שאלה

לוני
    13/12/2015

קיבלתי פרוטוקול ארוך שכלל שבועיים סינרל טרם תחילת לקיחת הגונל אפ, ואז שישה ימים של גונל אפ 300 ביום הרביעי למחזור, ואחריו, שזה אתמול- 300 מנופור, עם המשך של סינרל בכל נחיר בוקר וערב. הבוקר במעקב , כאמור, האסטרדיול זינק ל10000 והפרוגסטרון ל3.1 . אני צריכה לקבל בערב הוראות לקראת שאיבה שמתקרבת, ואני חסרת סבלנות, לחוצה וחוששת, האם תוצאות הדם מרמזות לדעתך שנצטרך להפסיק את הטיפול מחשש לגירוי יתר של השחלות או משהו כזה? גודל הזקיקים אגב, נע בין 12-21 אם זה רלוונטי...פרטתי בשאלה הראשונית של השרשור. אם אינך יכול לענות כי אין מספיק מידע כתוב לי ,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הפרוטוקול המשך שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/12/2015

בפרוטוקול ארוך אי אפשר להימנע מגירוי יתר.
    את מתאימה לפרוטוקול קצר.
    בשלב זה את צריכה ללכת לפי יעוץ הרופא המטפל ויסביר לך משמעות השאיבה בערכים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו