טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    א
    17/12/2015

שלום

בת 42. בטיפול הקודם במהלך IVF רמת הפרוגסטרון עלתה לרמות של 6-7. הופרו 11 עוברים מתוך 13 ביציות שנשאבו. הוקפאו ולא הוחזרו בגלל הפרוגסטרון הגבוה.
    1. לקחתי לפני הטיפול הזה DHEA במהלך חודשיים וחצי. האם זאת הסיבה לעליה ברמת הפרוגסטרון ?
    2. האם הציסטות שנוצרו במהלך הטיפולים של IVF הם הגורמים לפרוגסטרון הגבוה? מה לעשות כדי להעלים אותם? איזה ציסטות מפרישות פרוגסטרון?
    3. אני לקחתי במהלך שלושה חודשים לפני הטיפול הזה גם LAR-GNINE לשיפור זרימת הדם לרירית. האם התרופה הזאת גם מקדמת הפרוגסטרון?? להמשיך לקחת או לא? שימוש ממושך בתרופה מומלצת או לא?(יכול להיות שאבקש שיתנו לי להתחיל טיפול חדש של IVF ובינתיים לא להשתמש במוקפאים אם יאשרו לי).
    אודה על מתן תשובות לכל שאלה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/12/2015

1.לקיחת ה DHEA לא מורידה ולא מועילה ולא משפיע כלל על התהליך.
    2.מה שגדל כתגובה לזריקות זה הזקיקים ולא ציסטות. ציסטות , או שהיו קודם או גדלו כי הטיפול כעת היה קרוב לקודם.ואם יד ציסטות לפני תחילת הזריקות יש דרך לטפל בהם ולא שהציסטות מעלות פרוגסטרון.
    3.התרופה שלקחת לזרימת הדם היא״המצאה״ ואין טיפול כזה וזה לא מה שעוזר או משפיע.
    לסיכום, מה שגרם לעליית הפרוגסטרון תלוי בסוג הטיפול שלך .
    בדרך כלל , בגילך, תגובת השחלות לא תמיד טובה ומעלה פרוגסטרון כתוצאה מפעילות הורמונים לא תקינה כתגובה לזריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו