מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום בהריוןיסמין18/12/2015
שבוע 6 התחילו דימומים כמו הפרשות חומות והתחזקו לדימומים כמו של מחזור עם מעט כאבי בטן בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון תוך רחמי גודל שק 8×5 מ"מ שק חלמון הודגם קוטר 2.8 מ"מ הד עוברי הודגם דופק עדיין לא נצפה מתאים לשבוע 5w צוואר רחם ארוך וסגור אמרו לי שדימום זה לא סימן טוב וחיובי לגביי המשך ההריון אני בסימני שאלה גדולים מודאגת להמשך תקינות ההריון ביקשו לבצע בדיקת בטא בעוד יומיים כדי לראות אם הבטא יורדת או עולה כיום הדימום נמשך אך בכמות קטנה יותר מאתמול מה אני יכולה להסיק שההריון הסתיים או יש סיכוי עוד שההריון ימשיך ויהיה תקין בבקשה תשובות מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליסמין
לירון18/12/2015יסמין שלום
גם לי היה בדיוק אותו דבר לפני 3 שנים ראו שק והיה דימום כמו מחזור לאחר מס' ימים היה דופק והמשיך הדימום
את צריכה לפנות לרופא המטפל לראות מאיפה הדימום ועם צריך תמיכה אני קיבלתי קרינון +פרוגינובה ולמחרת כבר לא היה דימום יותר.
פרופ' בידר הבהיר בפורום מס' פעמים שהריון יכול להיות עם דימום וההמשך יהיה תקין.
לי בזמנו הוא אמר יש דופק והעובר תקין זה ישרוד והוא צדק!
מקווה שיהיה לך בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירון
יסמין18/12/2015לירון לצערי הרב אני לא חיובית כמוך כי בדימום שלי יש כמו חתיכות כאלה כנראה זה השאריות אני לא רוצה לפתח ציפיות מה שצריך לקרות יקרה תודה לאל יש לי אוצר אוצר אחד בבית מאושרת בחלקי כמו שאומרים ואני בטוחה שזה הולך להפלה מרגישה את הגוף כולו פצוע ופתוח הרגשה כזו כמו אחרי לידה אבל אני עוד יחדונת אז חיובית לגביי ההמשך ננסה שוב הכל לטובה חחח תודה על העידוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2015אם ראו דופק אין שום הגיון בבדיקת דם להורמון ההריון אלא יש לבדוק שוב בדיקת אולטרה סאונד בעוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תשובה בבקשה
יסמין18/12/2015פרופסור בעדר רשום בבדיקה הד עוברי אבל לא ראו עוד דופק בטענה שזה עוד מוקדם ורק בשבוע 7 מתחילים להבחין בדופק אז אין דופק בכללל עוד איך אדע היום הפסיקו הכאבים אבל דימום נמשך כרגיל עם חתיכות ריריוץ כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר תשובה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015אם חא ראו דופק אז יתכן וההריון לא תקין ומה שצריך לכשות זה לחזור על בדיקת האולטרה -סאונד.
אםשר ביום א הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)