מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף דחוףשירה18/12/2015
הבטא ביום ד הייתה 51 היום היא 82 זה הכפיל את עצמו רק ב1.6 האם לא נמוך מידי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
שירה18/12/2015בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2015ההריון לא תקין.
יש להמשיך בבדיקת ההורמון ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה18/12/2015בדקתי את ההריון לאחר 12 יום היתי אמורה כעיקרון לבדוק היום... מה נראה לך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר18/12/2015כתבתי שההריון לא תקין אז מה כוונתך ,מה נראה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל
שירה19/12/2015זה החזרה של מוקפאים על בסיס אסטרופם ונרות אני בת 25 מעולם לא הייתי בהריון והבעיה היא בזרע... למה בטא לא יכולה להכפיל את עצמה ב1.6?זה בטווח ... בטא מכפילה את עצמה כל 48-72 לפי מה שקראתי אז למה לשלול ישר הריון? יש הריונות שהתחילו גם מבטא יותר נמוכה ממה ששלי... אם זה מכפיל את עצמו זה לא אמור להיות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון צעיר לא יכול להיות מבטא שכזו?
שירה19/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר החוסר רגישות שלך מפחיד!!
מיה20/12/2015פשוט מפחיד ועוד המליצו לי עליך...איך אפשר לכתוב בצורה כזו ?.? יש אישה מאחורי המקלדת והיא שבורה גם ככה. פשוט מזעזע לעולם לא אגיע למרפאתך זה בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על פרופ' בידר
לירון20/12/2015בנות יקרות
מטרת הפורום לתת מענה אמיתי חבנות הפורום.
פרופ' בידר נותן מענה מקצועי ובדרך כלל מניסיון לא טועה בכלל ועם עצה שהוא נתן לי יש לי ילדה היום בזכותו.
פרופ' במעמד שלו לא יכול להגיד שעם בטא לא מכפילה מדובר בהריון תקין.
גם לי זה קרה והיום לאחר שעברתי הריון תקין אני מבינה כמה שחשוב תקינות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
שירה20/12/2015הכוונה שלי ממש לא לפגוע בדבריו של פרופסור בידר אני רק שואלת שאלות כי הבנתי ששיש בנות שמתחילות הריון גם מבטא יותר נמוכה מ82
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015שירה היקרה.
רמת ההורמון ההתחלתי נמוכה והעליה לא תקינה לחלוטין.
לכן התפתחות ההריון הוא לא תקינה , אלא אם יש טעות בבדיקה , ולכן כתבתי שיש לעקוב מה קורה.
אם הבדיקות כמו שציינת, הרי שההריון לא תקין ואין דבר כזה 1,6 וכו
לכן , זה שאת שואלת אולי זה אחרת ,אז לא..
היות וזה פורום את יכולה להתייעץ עם פרופסור אשכנזי גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר החוסר רגישות שלך מפחיד!! - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2015הי
אני לא מבקש מאף אחת להגיע לקליניקה על מנת שאומר לה מה שהיא אוהבת.
כתבתי בפירוש שההריון חא תקין וזה ככה אז מה לא בסדר בזה.?
האם אני צריך להתפתל ולכתוב לחכות, לחזור על הבדיקה וכו?
שאלו מה עם ההריון וכתבתי לא תקין במורה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאתה צודק פרופ. בידר
חסוי20/12/2015מאוד חשוב לומר את האמת גם היא כואבת
מאוד אני מאוד אוהבת את הישירות שלך והכנות
כי אין כמו אמינות חשוב מאוד מנסיון מר שעברתי
תודה לך על הכנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר
שירה20/12/2015היי אז כמו כן הבטא לא מכפילה את עצמה כראוי היא היום הכפילה את עצמה ל122 .. הרופא שלי ביקש ממני לעשות בטא חוזרת ביום שלישי ומפה נראה לאן נתקדם מה עושים בדרך כלל במצבים כאלה האם זה הריון חוץ רחמי או שאפשר לצאת מהריון הזה ללא בעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני מתה מפחד
שירה20/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2015צריך לבצע אולטרה סאונד ולשלול הריון חוץ רחמי.
בסופו של דבר הכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אמורים לעשות אולטרסאונד?
שירה21/12/2015אני יכולה ככבר לגשת לאולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
שירה21/12/2015איך זה הגיוני שעוברים שמוחזרים לתוך הרחם הם מחוץ לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אמורים לעשות אולטרסאונד? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2015אם את בשבוע 6 צריך לראות משהוא ברחם ואם לא רואים כלום אז חושדים שזה מחוץ לרחם.
העוברים שמוחזרים לרחם נודדים לחצוצרה וחוזרים לרחם.
יש כח משיכה לחצוצרה היות ושם מתפתחים העוברים תחילה.
חומרים שונים המופרשים בחצוצרה וחיוניים להתפתחות העובר מושכים עוברים לכוון המעבדה הכי טבעית בעולם וזוהי החצוצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שירה22/12/2015תןדה על התשובות המפורטות שלך הם מאוד עוזרות אני רק בשבוע 4+6 זה אומר שרק שבוע הבא ניתן לבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2015תבצעי בעוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)