מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה לרופאים יקריםvika20/12/2015
שלום,
אני אחרי החזרה כפולה. ראשונה ב 6.12.15 הוחזרו 2 עוברים יפים. ושניה ביום שלישי 8.12.15 הוחזר בלסטוציסט.
אני מקבלת תמיכה של נרות פרוגסטרון 3 פעמים ביום. וגם עשיתי 3 פעמים זריקת פרוגסטרון: אחד אחרי החזרה ועוד 2 בקופת חולים. לגבי זריקה רביעית נאמר לי לחכות אם יש הריון להזריק.
עכשיו צלצלו אמרו כי הביטא הינו 732 בע"ה....
השאלות שלי:
1. האם להזריק היום את הזריקה הרביעים? ואחר כך מספיק רק נרות?
2. האם לעשות בדיקת ביטא להכפלה? מהיחידה היום אמרו שאין צורך ולבוא רק יום ראשון הבא... כניראה לבדיקת אולטרסאונד? (ואם כן מה בודקים? רק שק הריון או יש לצפות לדופק?)
3. יום חמישי הקרוב אני אמורה לטוס לחופשה לאילת. האם הטיסה לא מסכנת את ההריון? ולו במעט? אני אחרי הרבה טיפולים על רקע בלתי מוסברים אחרי שלפני שנתיים היתה לי הפלה עקב הריון שלא התפתח. אז אם יש אפילו סיכוי קטן שזה יכול לפגוע אני מעדיפה לדחות את החופשה.
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לרופאים יקרים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2015פעלי לפי ההמלצות,לכן הזריקי את הזריקה,במקומך הייתי עושה עוד בדיקת ביטה כעבור יומיים מהבדיקה הראשונה,אין בעיה ללכת לופשה כמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מדהים כרגיל. רק הספק הזה
vika20/12/2015בגלל שעברתי בעבר הפלה מפחידה אותי הטיסה אפילו שזה טיסה קצרה ביותר לאילת.
אם אין שום סיכון בטיסה גם לא אחוז אחד אני בכייף אטוס.
אם יש אפילו סיכוי של אחוז בגלל הטיסה עצמה (כמו בן לא גורמים אחרים) אני מעדיפה לבטל.
המון תודות שוב פע ומקווה שהכל יילך כמו שצריך.
וכן, אני מתכננת לעשות בדיקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב איזה שבוע אני אם החזרות היו
vika20/12/2015ב6.12 ו 8.12 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה מדהים כרגיל. רק הספק הזה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015אין כל סכנה בטיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף אמרו לי לא להזקיק כי בדיקת פרו
ויקי20/12/2015היה גבוה 190.8<
אסטרדיול 6,867
וביטא 732
מה דעתך? לא עשיתי את הזריקה הרביעית של פרוגסטרון היום.
מקבלת רק נרות פרוגסטרון 3 פעמים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בסוף אמרו לי לא להזקיק כי בדיקת פרו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015לדעתי זה בהחלט מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ומוסיפה שאלה
vika21/12/2015מזה מעל שבוע יש לי גם כמו כאבי מחזור. לפעמים חזקים לפעמים חלשים יותר. אבל הכאב נוכח במהלך כמעט כל היום
אני זוכרת שבהריון קודם גם היו לי כאבי מחזור אבל לפני בדיקת ביטא. לא זוכרת אם הם המשיכו גם אחרי בדיקה....
האם הכאבים האלה הם נורמאלים לשלב הזה של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!!!!!!!
תמי21/12/2015הריון תקין וביידים מלאות!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לצאת לנופש אחרי כזו בשורה...
גם אני כמוך בדיוק מתלבטת אם לטוס לאילת..אני בחודש שלישי ב"ה...וקצת חוששת אפילו שאני לא יודעת אם יש ממה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה. אמן בע"ה שכל ההריוניות
vika21/12/2015ניצא בידיים מלאות.
אני חושבת שחודש שלישי ההריון כבר הרבה יותר מושרש ובטוח.
למרות שהרופא המטפל שלי אמר שטיסה לאילת היא קצרה ביותר ואין כל מניעה גם לא ממש בתחילת ההריון.
העיקר שיעבור בשלום ובעוד 9 חודשים נחזור הביתה עם תינוק/ת בריא/ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה ומוסיפה שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2015התחושות האלו בהחלט סבירות במהלך השבועות הראשונים של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי תודה. עוד שאלה ברשות
vika22/12/2015היום בצעתי בדיקת דם נוספת כפי שהצעת לי.
בטא 1,820
פרוגסטרון אותו דבר נשאר 190<
אסטרדיול 7,641
האם הערכים תקינים?
באיזה שבוע אני?
וכמה זמן כאבי בטן דמוי מחזור צפויים להמשך?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה בבקשה - תודה
vika23/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי תודה. עוד שאלה ברשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015הערכים בהחלט תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)