לא מגיבה ולחוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מגיבה ולחוצה
    ריקי
    09/05/2008

שלום ד"ר,
    אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות. (בת 28, פרופיל הורמונלי תקין)
    לאחר שלא הגבתי לשלושה סבבי איקקלומין (כדור אחד ביום, 2 כדורים ביום, 3 כדורים ביום),
    התחלתי בזריקות פיורגון.
    ביום הרביעי למחזור התחלתי להזריק 50 יחידות למשך 10 ימים. במעקבים שעשיתי לא נצפתה תגובה.
    לאחר מכן העלו לי ל-75 הזרקתי 6 ימים ושוב לא נצפתה תגובה.
    העלו לי ל-100, אני מזריקה כבר 3 ימים, ולא מרגישה עדיין כלום. (מעקב בעוד יומיים)
    יש לציין שה- E2 במהלך המעקבים עלה גם ל-691, אח"כ חזר ל-275, ובבדיקה האחרונה היה 414.
    (אך לא נצפו זקיקים יותר מ-8 מ"מ)

אני מזריקה כבר 20 יום, האם יש עוד סיכוי לבייץ בכלל ? (נורא מודאגת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיבה ולחוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקי שלום

פרופ' שחר קול
    10/05/2008

הטיפול שאת מקבלת נקרא "מינון נמוך כרוני" - זו הגישה הנכונה לגירוי השחלות במקרה שלך.
    הטיפול דורש סבלנות רבה .
    סיכוי טוב להצלחה בסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

שיר
    11/05/2008

סוף סוף התחלתי להגיב לזריקות. אבל יש לי איזה 10 זקיקים, 7 בגודל 10, 2 בגודל 11 ואחד בגודל 14. את תוצאות בדיקות הדם טרם קיבלתי. האם זה אומר שיש לי גירוי יתר? יש סיכוי להזרעה? האם זקיקים של 10 בודאות יגדלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    11/05/2008

מטרת הטיפול היא להגיע לביוץ של זקיק אחד, לכן יש לקוות ולכוון לכך שרק הזקיק המוביל (14 ממ) ימשיך להתפתח ויבייץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו