מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוייםלימונית09/05/2008
ד"ר שלום רב,
טיפול IVF ראשון, לאחר 3 הזרעות. לפני מספר ימים הייתי במחלקה והם שינו את הימים של הפרוטוקול (נראה לי מסיבות פרוצדורליות בלבד כי אני יודעת ששינו לעוד בנות), כך שאתחיל את המנוגון יום אחד לאחר היום שנקבע מראש, כלומר היום (9/5), במקום אתמול. אבל... בפרוטוקל המקורי היו 3 ימים של 5 אמפולות ושאר הימים של 3 אמפולות, ובפרוטוקול החדש, כאשר הורידו יום, יש לי רק יומיים של 5 אמפולות וכל השאר 3. נראה לי שזה נבע פשוט מהורדת היום ומחוסר שימת לב לעניין. כרגע, לא יודעת איך עליי ליטול את הזריקות.
אבקש את חוות דעתך בעניין.
בתודה מראש
ושבת שלום,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימונית שלום
פרופ' שחר קול10/05/2008אם מדובר על פרוטוקול ארוך אין מניעה להתחיל את גירוי השחלות יום יומיים או יותר מאוחר, בתנאי שממשיכים את הטיפול עם האגוניסט ללא שינוי.
במקרה זה, פרוטוקול הגירוי עצמו נשאר ללא שינוי.
לכן נראה סביר להמשךל בתכנית המקורית עם הזזה של יום אחד קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין....
לימונית10/05/2008ד"ר קול,
ראשית, תודה על התייחסותך. אך אני לא בטוחה שהבנתי. האם עליי לקחת 3 ימים 5 אמפ' או לפי הפרוטוקול החדש, רק יומיים של 5 ואחר כך שאר הימים 3? או שעליי לקחת 3 ימים 5 אמ', כמו בפרוטוקול המקורי?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית שלום
פרופ' שחר קול10/05/2008ראי התשובה הקודמת. חייבים לוודא שאכן את מקבלת טיפול "ארוך" ושהטיפול עם האגוניסט ממשיך ללא הפסקה. כמו-כן יש לוודא שאכן הוכח מצב של ניטרול בלוטת יותרת המוח (ע"י בדיקות דם). אם כל הנ"ל נכון, הרי מועד תחילת הגירוי השחלתי אינו משמעותי, כל זמן שממשיכים בטיפול הסדיר עם האגוניסט. במצב זה, ניתן להתמיד בתכנית המקורית מבחינת ימי הטיפול ומינוני התרופות.
כמובן שיעוץ זה אינו אמור להחליף שיחה עם הרופא המטפל שלך, וקבלת אור ירוק ממנו לכל שינוי בלוחות הזמנים או במינוני התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)