מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופסור יעקוב אשכנזי או פרופסור בידרשירה22/12/2015
היי לפי תוצאות בטא שהיו ביום ד שאמרת שהם לא תקינים וצריך לעשות אולטרסאונד ולראות מה קורה עם ההורמון .. אז ככה ביום ד כעבור 12 ימים שהוחזרו מוקפאים הבטא יצא 51 כעבור יומיים 82 וביום ראשון 120 היום הבטא 217 ... למה הבטא עדיין ממשיכה לעלות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור יעקוב אשכנזי או פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2015צריכה לבדוק באולטרה סאונד היכן מתפתח ההריון.
יכול להיות הריון המתפתח בחצוצרה או ברחם באופן לא תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי היום שבוע 4+5
שירה23/12/2015נאמר לי כל לא רואים כרגע כלום הכל תקין שחלות תקינות אין נוזל בשום מקום... רירית 2 ס״מ למה הרירית כל כך עבה??? נאמר לי לחזור שבוע הבא על האולטרסאונד ולחזור על בטא נוספת האם זה לא בזבוז זמן? האם כדאי להפסיק תמיכה על דעת עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי היום שבוע 4+5 - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2015תמיכה את לא צריכה.
העיצה שקיבלת לחזור על הבדיקות היא נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח אז כדאי להפסיק עם התמיכה??
שירה24/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום בטא 362 זה עדיין לא תקין נכון
שירה24/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שעברה את זה
ליאת24/12/2015הי,
עברתי סיטואציה דומה בדיוק לפני שנה...הבטא גדלה
אך לא הכפילה את עצמה...פחדו שזה הריון מחוץ לרחם
כל יומיים הייתי במיון...אבל לא רואים כלום..כי הבטא נמוכה לראות
שק הריון.
למזלי כשהגעתי למיון בפעם האחרונה לפני שרצו לתת לי
זריקה מהפחד שזה חוץ רחמי...עשו לי פיפל...ולמחרת
הבטא צנחה ל -35...עד שהתאספה..וסיימתי את הסאגה
הארוכה והמייגעות הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך אז מניסיון כדאי להפסיק תמיכה
שירה24/12/2015הרופא שלי טוען שאני אקח תמיכה עד יום ראשון ולא אפסיק ולעשות עוד בטא חוזרת.. אבל אני כבר חושבת שאין טעם לכך, אין לי כאבים בבטן או דימום .. אבל מרגישה שזה אבוד... אין לי בעיה עם זה שככה יצא המצב אך מתלבטת נורא עם להמשיך בתמיכה אפילו עד יום ראשון... אני רוצה להספיד את זה מהיום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הפסקת אם התמיכה ?
שירה24/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת24/12/2015ברור שהפסקתי תמיכה..ברגע שהיה ברור שההריון לא תקין
הפסקתי את התמיכה...אין טעם ואין חשיבות לתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!!
ליאת24/12/2015וכמובן שיהיה לך בהצלחה..
ושתדעי שהריון לא תקין אז הוא לא תקין!!!
והוא הולך ״עקום״ מהתחלה...
ובה שיהיה לך הריון תקין ושהכל יעבור בשלום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
שירה25/12/2015שלכולן יהיה הריון תקין עגול ומשעמם ממש תודה על התגובה והמענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)