הפלה והוצאת שרירן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלה והוצאת שרירן
    שוש
    10/05/2008

אני בת 47.5 נכנסתי להריון בנסיון רביעי עם תרומת ביצית(כל הנסיונות היו עם תרומת ביצית)
    בנסיון האחרון קיבלתי אספירין - טסיות 588. בנוסף יש לי שרירן בדופן הרחם בגודל 4X4 ס"מ.
    בהתחלת ההריון היו לי דימומים ולכן הוחלט ע"י הרופא להפסיק נטילת אספירין בשבוע 9 ואז הדימומים התגברו עד למצב של שטפונות מלווים בקרישי דם לבסוף עברתי הפסקת הריון באמצעות ציטוטק בשבוע 16, עובר עם דופק אבל ללא מים. בנוסף עברתי גרידה עקב אי הפרדות השליה.
    לא ניצפו מומים חיצוניים בעובר ובשליה ותוצאות בדיקה פתולוגית עדיין לא קיבלתי.
    שאלות:
    האם הפסקת האספירין היתה מהלך מוטעה?
    האם כדאי להוריד השרירן ובמידה שאני יחליט להוריד אותו כמה זמן אני צריכה להמתין עד לנסיון כניסה להריון נוסף.
    רצוני להוסיף שאני עומדת לעבור השבוע בדיקות דם לקרישיות יתר ביחידה ברמבם שממומנת על ידי
    האם נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה והוצאת שרירן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוש שלום

פרופ' שחר קול
    10/05/2008

1. לפי המהלך ההפלה לא נגרמה עקב הפסקת האספירין.
    2. הצורך בכריתת השרירן תלוי במיקומו. שרירן תת-רירי המעוות את חלל הרחם - רצוי לכרות.
    3. בדיקות ליתר קרישה (טרומבופיליה) מבוצעות ע"י קופות החולים, ובמימונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו