מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרלירון30/12/2015
פרופ' שלום
יש לי מס' שאלות חשובות שרציתי שתייעץ לי אודה לך מאוד עם תענה לי עליהם
בת 39 עשיתי הזרעה אחת שנכשלה הפרוטוקול היה פיוריגון 50 לפני ההזרעה היו זקיקים רירית תקינה. ובבדיקת דם בטא 6 וקיבלתי מחזור.
החודש משהו השתבש עם פיוריגון 50 ה-E2 במקום לעלות ירד רירית בקושי עולה והרופא העלה את המינון ל-75 מינון שאתה המלצתה גם לעלות.
היום ה-16 לווסת זקיקים לא מתפתחים ותקוע על 12 מ"מ מיום ראשון ורירית בקושי עולה רק 4.8 ונוצר צ'יסטה עם פיוריגון 75.
בביוץ טבעי הכל בסדר ולא היה שום בעיה מה אתה ממליץ?
האם יש קשר לזה שאולי בהזרעה הקודמת בטא 6 היה התחלת הריון שלא התפתח ובגלל זה משהו התפגשש אצלי החודש?
האם בכלל יש טעם להזרעה החודש עם צ'יסטה ורירית כל כך נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר המשך תשובה של בדיקות
לירון30/12/2015פרופ' בידר , במשך לשאלה הקודמת קיבלתי עכשיו תוצאת בדיקות דם
להזכירך פיוריגון 75:
E2 -1716 (לפני 3 ימים היה 511)
PROGESTERONE-קטן מ-0.8
LH-6.0
איך יכול להיות קפיצה ב-E2 ב-3ימים והזקיקיעם והרירית לא עלו?
זקיקים בשחלה ימנית- 11,12
רירית רק 4.8
אין שינוי מיום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2015כמה הזרעות עשית על מחזור טבעי.?
לא הבנתי את התגובה עם פוריגון 50 כי לא נתת מדדי דם וזקיקם שראו באולטרה סאונד.
המחזור השני לא עלה טוב ויש להפסיק אותו.
באופן כללי אם עשית הזרעות על מחזור טבעי ולא הלך
כדאי , עקב הגיל לעבור להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון30/12/2015פרופ' בידר תודה על תגובתך!
לא עשיתי הזרעות על בסיס מחזור טבעי מעשיתי רק הזרעה אחת עם פיוריגון 50 חודש שעבר ולא היה בכלל הבדל בין טיפול עם פיוריגון ללא פיוריגון התגובה הייתה בדיוק כמו הביוץ הטבעי אותם נתונים.
החודש בכלל לא היו זקיקים עם פיוריגון 50 ואז הרופא העלה ל-75 ומה שקרה תוך 3 ימים ה-E2 קפץ מ-500 ל-1710 אבל הזקיקים נשאטרו על 11 מ"מ והרירית לא עלתה 4.8 ועכשיו יש צ'יסטה.
משהו לא מסתדר לי אני מבינה ממך שכדאי להפסיק את הטיפול החודש ומה אתה חושב שכדאי לעשות להמשיך הזרעות כי עשיתי רק אחת ? ובכלל האם צריך לשנות את הפרוטוקול? אין בכלל תגובה עם פיוריגון
אין לי בעיות הורמונליות, זרע באיכות מעולה . לפני 3 שנים נקלטתי בפעם ראשונה .
ורק חצוצרה אחת חסומה עקב ניתוח קיסרי האם זה מהווה בעיה להיכנס להריון ולכן רצוי לעבור ל-IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2016בגילך צריך לראות את הפרופיל ההורמונלי.
החצוצרה לא תפריע.
כדאי לעבור להפריה בגלל התגובה והגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון01/01/2016פרופ' בידר שלום
גם עם פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין וזרע תקין למרות שעשיתי הזרעה אחת אתה לא ממליץ להמשיך הזרעות?
אציין שלפני 3 שנים נקלטתי בנסיון ראשון להרות והפרופיל ההרמונלי בדיוק אותו הדבר כמו לפני 3 שנים אין שינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2016אם פרופיל תקין תעשי עוד מחזור טיפולי עם זריקות הורמונליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)