מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הריון תקין???שוש03/01/2016
שלום רב,
האם המדדים תקינים? יש לי הרגשה שלא.
כמובן אעשה עוד יומיים שוב בטא, אך מה לגבי ההורמונים? תואמים?או נמוכים מידי?
בטא 38 ביום ה-13 לאחר החזרת 2 קפואים( מתרומה)
אסטרדיול 1141
LH 0.30
פרוגסטרון 133.7
prolactin 545.2
אשמח לשמוע דעתכם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הריון תקין??? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2016את בהריון, אלא שערך הבטא נמוך ורק הבדיקה החוזרת תגיד מה קורה.
לרוב ,בערכים כאלה ,ההצלחה פחות טובה ,אך גם יכולה להיות בסדר,ולכן יש לחכות בסבלנות לבדיקה החוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הערכים??
שוש03/01/2016תודה על התשובה, אך מה לגבי הערכים? הם לא נמוכים? האם מתאימים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הערכים?? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2016מה שחשוב זה הבטא.
יתר הערכים לא חשובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפלה כימית...
שוש06/01/2016ד"ר בוקר טוב, זוהי לי הפלה שלישית מתורמת בת 24.
עברתי כבר צילום רחם,קרישיות יתר וקריוטיפ לבעלי הכל תקין.כרגע נשלחנו לעשות מורפולוגיה לזרע של בעלי.
יש עוד איזו בדיקה כלשהיא שנוכל לעשות?
אולי אתם יכולים לחשוב על עוד בדיקות לי ולבעלי, כל דבר? לא משנה כמה יעלה?
אנחנו ממש עובדי עיצות וממש לא ברור מה קורה כאן.
כל ההפלות כימיות, התנקתי לבד, בלי התערבות כרורגית.
בבקשה תנסו לחשוב על עוד משהו שיכול לעזור לנו....
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפלה כימית... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016המורפולוגיה של בעלך. לא תשנה כלום
את צריכה להחזיר עוברים ולקחת קלקסן.
האם מדובר בעוברים טריים או קפואים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים מוקפאים
שוש06/01/2016כולם דרגה 1 עם 8 תאים.
תעזור לי בבקשה להבין. ביקשתי קלקסן וגסטון בהחזרה האחרונה (עכשיו)והרופא אמר כי אין צורך וזה סתם יכול לגרום לי לדימום מיותר. לקחתי אספירין 100.
למה המורפיולוגיה של בעלי מיותרת? אולי משהו אצלו לא תקין?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם הטריים זה קרה
שוש06/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עם הטריים זה קרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016יש עוד טיפולים להפלות חוזרות כמו אימונוגלובולינים.
אבל בשלב זה הייתי מחזיר טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה להסביר יותר?
שוש06/01/2016האם מדובר על העירוי?
אשמח להסבר. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אימונוגלוב
שוש07/01/2016בדיקה לאשה או לגבר? סליחה על הבורות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אימונוגלוב - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016אימונוגלובולינים הם חלבונים הפועלים נגד תאים שכביכול גורמים להפלות והחומר ניתן בעירוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפלה כימית... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016עשית גם היסטרוסקופיה?
בכל אופן צריך להחזיר טריים עם קלקסן ואספירין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם המורפולוגיה לזרע של בעלי?למה
שוש06/01/2016למה מיותר?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם המורפולוגיה לזרע של בעלי?למה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016אם המורפולוגיה הייתה כל כל חשובה אזי למה לא עשו לך את הבדיקה מההתחלה?
היות ולא מוצאים, בינתיים, את הסיבה להפלות ,אזי ״ממציאים״ שיחפשו את הבעיה במורפולוגיה.
כל ביולוגית טובה יודעת לבחור את הזרע הטוב, וההפלות זה לא בגלל בעית מורפולוגיה, פשוט אין דבר כזה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם+הסטרוס
שוש07/01/2016המון תודה על תשובתיך, עזרת לי הרבה .
עוד שאלה אחת בבקשה.
צילום רחם כבר עשיתי, עכשיו והכל תקין. למה לעשות הסטרוסקופיה, אם אין לי דימומים מחיצות,שרירנים ומעולם לא היו לי.
האם בבדיקה זו יראו משהו אחר? שאי אפשר לראות ?
סליחה על כלכך הרבה שאלות, אני ממש רוצה להבין, איך ומה אני יכולה לעשות עוד למען הריון תקין?
גם ככה אני צריכה תורמת חדשה. יש לי עוד עובר אחד. האם לוותר עליו????
אני חוששת להחזירו.
שוב הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם+הסטרוס - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016אם הצילום לגמרי תקין תחזירי את העובר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עם המון הערכה ועל זמנך
שוש07/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)