שאלה לגבי פרגניל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פרגניל
    לוני
    03/01/2016

שלום,
    האם מנסיונך פרגניל מסייע במניעת הפלה או לפחות בעזרה של התקדמות העובר בתחילת דרכו עוד לפני הדופק? אחדד את שאלתי. אני בטיפולים אחרי שלוש הפלות רצופות כשכל הבדיקות בנושא ההפלות יצאו תקינות.כרגע אני אחרי טיפול, נתבשרתי ביום חמישי, 13 יום אחרי ההחזרה על בטא 106, והבוקר, אחרי שלושה ימים הבטא היתה 230. עליה סבירה, לא "להיט".....תסכים איתי?
    שאלתי את הרופא אם כדאי שנתחיל כבר עם הפרגניל או שאעשה בטא עוד יומיים ואז נחליט לגבי ההמשך אם לקחת אותו, כי הרי לאחר לקיחתו אין טעם יותר לעשות בדיקות בטא. מה היית מציע במצב הזה? אשמח לתשובתך, כי למעשה שתי האופציות הונחו לפניי. אם אחליט לעשות בדיקת בטא עוד יומיים ולא להתחיל הפרגניל האם אני עלולה לפספס את ה"סיוע" של הפרגניל? אשמח לתשובה בהקדם, אני לא רגועה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פרגניל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פרגניל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/01/2016

במקומך הייתי מבצע בדיקה חוזרת בעוד יומיים כדי לבחון את גורל ההיריון הנוכחי לאור העליה המתונה בערכי הביטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו