מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימומים בשבוע 5 ו 6 לחוצהויקי04/01/2016
שלום
אני אחרי החזרת עוברים טריים ב 6.12 ו 8.12
הריון עובר יחיד
מיום רביעי התחילו הפרשות ורודות חומות. הלכתי למרכז בריאות האישה. הרופא ראה אף דופק רק לא היה בטוח בהתחלה שזה דופק. ביום שישי בלילה היה ממש דימום שאף טיפטף על הרגל וריצפה.
במיון בשבת ראו שק וחלבון עוברי וגוטב עוברי.
במהלך השבת לא היו דימומים אלא הפרשות חומות. ורודות.
ביום ראשון (אתמול) הלכתי ליחידה המטפלת וראו דופק. אמרושזה ניראה בסדר.
נתנומלי להזריק פרוגסטרון היום בבוקר. (גם ביום רביעי קיבלתי זריקה של חצי אמפולה).
אתמול בלילה שןב היו הפרשות דמיות על התחתונית ובניגוב כל פעם שניגבתי
מה עושים? ממה הדימום וההפרשות יכולים לנבוע?
ומה זה אומר על המשך הריון תקין בע"ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני שמה נר
ויקי04/01/2016אנדומטרין 3 פעמים ביום.
בהדיקה אחרונה לפני שבוע פרוגסטרון היה מעל 190
ועוד משהו - אין לי ולא היו לי בכלל תופעות של הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימומים בשבוע 5 ו 6 לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/01/2016עלייך להמשיך בטיפול התומך ויש להניח שהדימום יפסק בהמשך, יתכן מאוד שהדמם הינו תוצאה של ספיגת עובר נוסף שנקלט ולא הגיע לשלב התפתחות שהתבטא בשק היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר בבדיקה הראשונה ביום ראשון
ויקי04/01/2016ביום ראשון שעבר ראו רק שק אחד. לא היו שני שקים.
בבית חולים ראו משהו מאוד קטן הרופא אמר אולי המטומה אך לא היה הטוח.
ביחידה לא ראו וגם אמרו שגם אם יש משהו מאוד קטן ולא מדאיג
בכל מקרה אמרו שלא רואים המטומה
אני כמובן ממשיכה לקחת נרות. היום נשארתי בבית. אבלבעקאום אם זה לא עובר היום מחר האם להשאר בבית עד שייבור? היבודה שלי רובו בישיבה מול מחשב
גם יש לי ילד בן 4 שצריך לטפל בו.
אני לא יודעת איך לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אשמח למענה לא יודעת
ויקי04/01/2016איך לנהוג מחר. באם להשאר עוד יום בבית?
ואיל בכלל יודעים כמה לנוח? אם יש הפרשות? עד שהן לא נעלמות? ואם זה לוקח זמן?.. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה אשמח למענה לא יודעת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/01/2016אין כל בעיה ללכת לעבודה מהסוג שלך,גורל ההיריון יקבע מטיב ההיריון ולא מההתנהלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)