שאלה לגבי הפלות חוזרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הפלות חוזרות
    לוני
    05/01/2016

שלום,
    אני בת 40 ללא ילדים, אחרי 4 הפלות חוזרות ברצף, נקלטת ישר אך זה נופל, עם בדיקות היסטרוסקופיה וקרישיות תקינות, ולגבי שאר הבדיקות הרופא שלי אומר שרוב הסיכויים שהן מיותרות כי הגיל הוא הפקטור לדעתו, ועד ש"ניפול" על ביצית שתחזיק הריון. האם אתה מסכים? יש טעם לשלוח לפתולוגיה את תוכן ההפלה? שאגב קרתה לי שוב הבוקר והפעם בשבוע חמישי ולא בשמיני כמו כל הפעמים האחרות? אני מתוסכלת שהרי הזמן עובר ואני עלולה להמשיך ולנסות עד ש"אאחר את הרכבת"...מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הפלות חוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

לירון
    05/01/2016

שלום לך

היה לי את אותו סיפור בדיוק לפניי 4 שנים ,4 הפלות ברצף והרופא אמר לי גם כנראה בעיית כרומוזומים ועד שטיפול בייצית תקינה.

לאחר התייעצות עם אחד מרופאי הפורום הזה שהמליץ על בדיקת קרישה פניתי לפרופ' שנתן לי את כל הבדיקות האפשריות לקרישיות יתר ולסוף זאת הייתה הבעייה.

הזרקתי קלקסן בהריון ה-5 שהסתיים בתינוקת בריאה.

תעשי בדיקה לקרשיות יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

לוני
    05/01/2016

עשיתי בדיקות קרישיות פעמיים ויצאו תקינות, ולמרות זאת אחד ההריונות לקחתי קלקסן 40 מ"ג וגם נפל...אני אובדת עיצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקשרת במוח אחד

מיכל
    05/01/2016

מיכל יקרה, אני משתתפת בהרגשתך, ורוצה להתפלל עליך. אולי כדאי לבדוק כיוון רוחני, שמישהו אולי נפגע בעבר? לעשות התרת קללות. בבית כנסת. או מקום אחר. בשורות טובות בקרוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הפלות חוזרות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/01/2016

אם בדיקות בלוטת התריס תקינות הייתי נותן קלקסן בפעם הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי שלקחתי....

לוני
    05/01/2016

באחד ההריונות לקחתי 40 מ"ג קלקסן למרות שבדיקות הקרישיות יצאו תקינות וגם נפל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הפלות חוזרות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/01/2016

את יכולה לשלוח את הפרופיל ההורמונלי האחרון כולל AMH.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו