מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 7מיכל06/01/2016
שלום,
שבוע 7+1 . ביום שני שעבר היה לי דימום, נבדקתי במוקד בא.ס נצפה שק הריון + דופק + שק חלמון מתאים ל- 5+6 , וכן המטומה שממנה נבע הדימום.
לאחר 3 ימים בביקורת אצל רופאת נשים נצפה שוב דופק עוברי והריון התפתח תקין 6+3 .
מאז הדימום ( 9 ימים) יש הפרשות וגינליות חומות כמו דם יבש . בביקורת אמרה לי הרופאה שזה תקין שזה השאריות של הדימום שהיה וכל עוד אין דימום טרי אין צורך להיבדק או לחשוש.
ההפרשות עוד לא נפסקו יש ימים שפחות ויש ימים שיותר את תמיד הפרשות חום כהה לא דם טרי.
שאלתי היא האם תקין שעדיין אחרי 9 ימים יש עדיין שאריות של הדימום?
כמה זמן יכול להימשך?
האם יש בעיה עם יחסי מין במצב זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016הדם החום זה דם ישן והוא יופרש לאט.
אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים כשיש דימום.
בביקורת הבאה אפשר לשאול לגבי הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך שאלה
מיכל06/01/2016תודה על תשובתך.
מאתמול ההפרשות גברו והיום לאחר מתן שתן יצא ממש זרם נוזלי של דמם חום כהה .
אציין גם כי בבדיקת א.ס השניה נאמר לי כי ככל הנראה ההריון התחיל בשני שקים אשר אחד הפסיק להתפתח (נראה שק הריון שני עם שק חלמון אך בלי עובר )
האם ייתכן כי כל ההפרשות הללו קשורות גם לזה? או שהשק אמור להיספג בפנים?
האם לדעתי מצריך בדיקה נוספת? הא.ס הבא שקבוע לי הוא בעוד שבועיים כמעט
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016הכל יכול להיות.
תחכי בסבלנות לבדיקה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)