מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות חומות בהירות כהות כבר שבועיים לחוצהויקי11/01/2016
שלום
אני בהריון שבוע 7 פלוס 4 ימים
מזה כמעט שבועיים יש לי הפרשות שהתחילו כהפרשות ורודות וחומות. אחר כך פעמיים גם היה דימום לא חזק של דם טרי.
ואז המשיך שוב כהפרשות חומות לפעמים בהירות ולפעמים כהות.
עשיתי אולטרסאונד כבר 3 פעמים. ראו דופק כבר לפני שבוע 6 תודה לאל.
אתמול גם עשינו אולטרסאונד שמתאים לשבוע בו אנו נמצאת.
עשיתי 2 זריקות פרוגסטרון כתמיכה ואני גם שמה 3 פעמים ביום אנדומיטרין.
אבל הפרשות לא נעלמות. חוץ מהפסקה של כיומיים מהם.
ממה ההפרשה יכוןה לנבוע? אני מאוד חוששת להריון בגלל זה. לא מצליחה לשמוח ורק בחששות כל הזמן.
רוב הפעמים ההפרשה הרצינית מתחילה בלילה דווקא שאני שוכבת וישנה ואז נמשך במהלך רוב היום בניגוב.
אובדת עצות ממה סה יכול לנבוע... וכמה סה מסכן את תקינות ההריון ובכלל איך אני אמורה לנהוג במהלך היום... יש לי גם עבודה וגם ילד בן 4 לטפל בו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב האם זה יכול להגרדם מתלקת בדרכי
vika11/01/2016השתן?
לא שנבדקתי, אבל אני רוצה לבדוק גם את האפשרות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה למענה תודה
vika12/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות בהירות כהות כבר שבועיים לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016אם ממצאי האולטרסאונד לא העלו כל ממצא ובהתחשב בשבוע ההיריון,נראה שהסכנה לעתיד ההיריון שולית,המשיכי בתמיכה ושיררי לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודאגת. האם זה נקרא
vika13/01/2016הפלה מאיימת?
גם היום בבוקר קמתי והיה זרם (שממש נשפח על התחתונית ואף ירד לתחתון) בצבע בין אדום לחום. לא מוגדר. משהו כמו צבע חלודה כהה.... (צבע נחושת כזה).
וזהו. נפסק. כאילו המקום נשטף. ועכשיו זה הפרשות חומות בהירות
האם נתקלת במקרים כאלה שההפרשות הנ"ל נמשכו כל כך הרבה זמן ברצף? (כבר שבועיים)
מה אני יכולה לבדוק בשלב מוקדם כל כך? אולי שיליה? או שאי אפשר לראות בינתיים?
יש מקור לדימום (אומנם ההפרשות לא דמיות) שלא מאתרים אותו. במיון לפני שבוע וחצי (אחרי דימום) בדקו וצוואר רחם היה סגור וגם לא איתרו פצע (אגב הדימום לפני שבוע וחצי היה באמצע הלילה. ובבוקר שקמתי והלכתי למיון הדימום נפסק. היו רק הפרשות
אשמח לעצה מנסיונך הרב.
האם בכל זאת כדאי להוסיף שוב זריקת פרוגסטרון בנוסף ל3 פעמים נרות שאני מקבלת ביום? (למרות שבבדיקה אחרונה לפני שבועיים בערך פרוגסטרון היה 190)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוספור אשכנזי או פרופסור בידר אשמח
vika13/01/2016לתובנות
האם יש מקום ללכת שוב לבדיקת אולטרסאונד היום?
האחון שעשתי היה ביום ראשון אשר התאים ל 7 שבועות + 4 ימים (בדיוק לשבוע בו אני נמצאת)
מה אני עושה עם ההפרשות שבלילה/לפנות בוקר מרובות ובמהלך היום מתחלשות אבל קיימות בניגוב וגם קצת על התחתונית ויוצאות גם יחד עם שאריות הנר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוספור אשכנזי או פרופסור בידר אשמח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016במקומך הייתי ממשיך להתנהל כרגיל בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א בלשב הזה? מתי עליי כן להתנהל
vika13/01/2016אחרת?
מתי כן לגשת לבדיקת אולטרסאונד נוספת?
מציינת כי במהלך היום ההפרשות מעטות. אחרי ההפרשה המשמעותית בבוקר במהלך היום זה נחלש (זה דפוס שחוזר על עצמו. כאילו דווקא המנוחחה בלילה אוגרת בתוכי את זרם ההפרשה המשמעותית שיורדת כמו פיפי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)