מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עובריםירדן11/01/2016
שלום,
האם ביום החמישי שאחרי החזרת עוברים מותר לקיים יחסים/לאונן?
העוברים הוחזרו לי שלושה ימים אחרי השאיבה, כך שאני שמונה ימים אחרי השאיבה.
בכלל, כמה ימים אחרי ההחזרה מותר לקיים יחסים/לאונן?
משיטוט באינטרנט נראה שיש חילוקי דעות בין רופאים/מטפלים שונים. חלק אומרים שאפשר מיד, חלק אומרים שאפשר שלושה ימים אחרי ההחזרה, יש האומרים לחכות עד הבטא...
אין תשובות אחידות ולכן אני מפחדת שגם אם הייתה לי השתרשות אז גרמתי להרס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2016קודם כל יש הבדל בין יחסים לאוננות.
היות ואין עבודות שנעשו לבדוק את העניין, והיות והשתרשות נעשית ביום 5 אחרי השאיבה, אזי אומרים להימנע 3 ימים אחרי החזרה .
גם אלא שאומרים שאפשר מיד ,יכולים להיות צודקים ,אך אלה שאומרים לחכות עד הבטא ,בטוח לא צודקים.
בכל אופן אני מציע לך ללכת לפי הרופא שלך ואם הוא אומר לך לחכות עד הבטא ואת לא יכולה להתאפק אז אצלנו , בבית חולים בו אני עובד, ההמלצה להימנע 3 ימים, אז את יכולה לעבור אלינו לטיפול.
ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..
אם אני צריך לענות לך לפי הרגשתי אזי אני לא חושב שיחסים ,ובטח אוננות ,גורמים לכך שלא תהיה השרשה.
אולי להיפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ...
ירדן12/01/2016שלום,
תודה רבה על התשובה, הצלחת להרגיע אותי, אך יחד עם זאת הרגשתי קצת נימה מלגלגת ("אם את לא יכולה להתאפק.....אם את יותר ממהרת.....").
אני לא שפן חסר מעצורים, בסך הכל שאלתי שאלה לגיטימית.
בנוסף, לא הבנתי את המשפט "ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..". למה התכוונת ב"אבל בבית"? ברור שבבית. גם פה הרגשתי קצת לגלוג, אלא אם לא הבנתי את כוונתך.
בכל מקרה, את המידע קיבלתי ממך ועל כך תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ... - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2016לא לגלגתי ,פשוט הסברתי שאין על זה נתונים וכתבתי בסוף מה אני באמת חושב ונתתי את כל האפשרויות שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)