קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עוברים
    ירדן
    11/01/2016

שלום,
    האם ביום החמישי שאחרי החזרת עוברים מותר לקיים יחסים/לאונן?
    העוברים הוחזרו לי שלושה ימים אחרי השאיבה, כך שאני שמונה ימים אחרי השאיבה.
    בכלל, כמה ימים אחרי ההחזרה מותר לקיים יחסים/לאונן?
    משיטוט באינטרנט נראה שיש חילוקי דעות בין רופאים/מטפלים שונים. חלק אומרים שאפשר מיד, חלק אומרים שאפשר שלושה ימים אחרי ההחזרה, יש האומרים לחכות עד הבטא...
    אין תשובות אחידות ולכן אני מפחדת שגם אם הייתה לי השתרשות אז גרמתי להרס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/01/2016

קודם כל יש הבדל בין יחסים לאוננות.
    היות ואין עבודות שנעשו לבדוק את העניין, והיות והשתרשות נעשית ביום 5 אחרי השאיבה, אזי אומרים להימנע 3 ימים אחרי החזרה .
    גם אלא שאומרים שאפשר מיד ,יכולים להיות צודקים ,אך אלה שאומרים לחכות עד הבטא ,בטוח לא צודקים.
    בכל אופן אני מציע לך ללכת לפי הרופא שלך ואם הוא אומר לך לחכות עד הבטא ואת לא יכולה להתאפק אז אצלנו , בבית חולים בו אני עובד, ההמלצה להימנע 3 ימים, אז את יכולה לעבור אלינו לטיפול.
    ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..
    אם אני צריך לענות לך לפי הרגשתי אזי אני לא חושב שיחסים ,ובטח אוננות ,גורמים לכך שלא תהיה השרשה.
    אולי להיפך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ...

ירדן
    12/01/2016

שלום,

תודה רבה על התשובה, הצלחת להרגיע אותי, אך יחד עם זאת הרגשתי קצת נימה מלגלגת ("אם את לא יכולה להתאפק.....אם את יותר ממהרת.....").
    אני לא שפן חסר מעצורים, בסך הכל שאלתי שאלה לגיטימית.
    בנוסף, לא הבנתי את המשפט "ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..". למה התכוונת ב"אבל בבית"? ברור שבבית. גם פה הרגשתי קצת לגלוג, אלא אם לא הבנתי את כוונתך.
    בכל מקרה, את המידע קיבלתי ממך ועל כך תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/01/2016

לא לגלגתי ,פשוט הסברתי שאין על זה נתונים וכתבתי בסוף מה אני באמת חושב ונתתי את כל האפשרויות שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו