שלום לפרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום לפרופסור בידר
    שירה
    15/01/2016

שלום , התכתבתי איתך לפני כשלושה שבועות בפורום עקב בטא נמוכה שיצאה 51 ולא הכפילה את עצמה כמו שצריך כמו כן כתבת לי שההריון לא תקין. להזכירך, אני בת 25 לאחר הפרייה ראשונה שלא הצליחה שבה הוחזרו שני עוברים טריים. לאחר החזרת מוקפאים בסבב השני החזרה כפולה של שניים ביום ה3 ועוד אחד בלסטוציסט יש לציין כי הבעיה היא בזרע מורפולוגיה וכמות נמוכה... אצלי נבדקתי ברוב הבדיקות כולל צילום רחם והיסטרוסקופיה הכל תקין כמו כן ווסת וביוץ סדירים... הסבב הזה באמת לא היה תקין אך התפתח שק בתוך הרחם... שבוע 8 ללא עובר... עם בטא שעדיין לא כל כך הכפילה את עצמה,,, עברתי אתמול הפלה עם ציטוטק... מקווה שהכל יצא כי השק גם ככה היה קטן...ובגלל זה לא מיהרתי לגרידה... השאלה שלי... תוך כמה זמן אפשר לחזור לטיפולים לאחר שמקבלים ווסת??? האם כדאי לחכות תקופה או שאחרי מחזור אחד כבר אפשר לגשת לטיפול?? ומה הסיכוי שוב להריון כזה לא תקין?? הרי אם כבר נקלטתי להריון בהריון הזה שזה פעם ראשונה אז יש סיכוי שזה יקלט שוב ללא תקין???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לפרופסור בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לפרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/01/2016

עניתי.
    עשית בדיקות לקרישיות יתר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו