מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לפרופסור בידרשירה15/01/2016
שלום , התכתבתי איתך לפני כשלושה שבועות בפורום עקב בטא נמוכה שיצאה 51 ולא הכפילה את עצמה כמו שצריך כמו כן כתבת לי שההריון לא תקין. להזכירך, אני בת 25 לאחר הפרייה ראשונה שלא הצליחה שבה הוחזרו שני עוברים טריים. לאחר החזרת מוקפאים בסבב השני החזרה כפולה של שניים ביום ה3 ועוד אחד בלסטוציסט יש לציין כי הבעיה היא בזרע מורפולוגיה וכמות נמוכה... אצלי נבדקתי ברוב הבדיקות כולל צילום רחם והיסטרוסקופיה הכל תקין כמו כן ווסת וביוץ סדירים... הסבב הזה באמת לא היה תקין אך התפתח שק בתוך הרחם... שבוע 8 ללא עובר... עם בטא שעדיין לא כל כך הכפילה את עצמה,,, עברתי אתמול הפלה עם ציטוטק... מקווה שהכל יצא כי השק גם ככה היה קטן...ובגלל זה לא מיהרתי לגרידה... השאלה שלי... תוך כמה זמן אפשר לחזור לטיפולים לאחר שמקבלים ווסת??? האם כדאי לחכות תקופה או שאחרי מחזור אחד כבר אפשר לגשת לטיפול?? ומה הסיכוי שוב להריון כזה לא תקין?? הרי אם כבר נקלטתי להריון בהריון הזה שזה פעם ראשונה אז יש סיכוי שזה יקלט שוב ללא תקין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דחוף
שירה15/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2016את יכולה להתחיל טיפול מיד כאשר הבטא הופכת שלילית.
לגבי ההפלות החוזרות, אז צריך לברר האם יש סיבה ולפי זה לתכנן הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה16/01/2016זה פעם ראשונה שאני נקלטת להריון פשוט בהריון הזה היה שק ללא עובר . האם כדאי לעשות בדיקת קרישיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פעם ראשונה
שירה16/01/2016פעם ראשונה שיש שק בכלל ופעם ראשונה שהקלטתי להריון כזה לא תקין ללא עובר... העובר התאים לשבוע 5 והייתי בשבוע 8 . האם היה צריך לחכות? הרי נבדקתי מלא פעמים וכולם אמרו לי שההריון הזה לא נראה תקין. ממי אני צריכה לבקש בדיקת קרישיות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך
שירה16/01/2016אתמול הייתי בהדסה עין כרם היכן שאני מטופלת ונאמר לי כי אין שק הריוני בתוך הרחם לאחר ציטוטק אחד שניתן ביום רביעי וכי מה שנשאר רוב הסיכויים יצא בדימום או בווסת הבאה. אז לא נתנו לי עוד ציטוטק זה לא היה מצריך עוד אחד. מה הסיכויים שאם יש שק ללא עובר בתוך ברחם זה קשור לקרישיות?? האם זה יכול להיות קשור לזה?? כי ההפלה לא הייתה מרצוני אלה בגלל שאמרו לי שההריון אינו תקין בשבוע 8 שהיה מתאים לשבוע 5+3 , והרי לפי מה שהבנתי אין טעויות בivf כי התאריכים מדוייקים וגם הבטא התחילה נורא נמוך (51)האם זה יכול להיות קשור לזה שגם הבטא התחילה נורא נמוך ולא הכפילה את עצמה כל יומיים( הייתה מכפילה את עצמה ב1.5) והייתה עולה אך פי ההכפלה שציינתי, לפני הציטוטק שלקחתי הבטא הייתה כמעט 9000, בשלב זה היה צריך להיות עובר נכון? ממי אני צריכה לבקש בדיקות קרישיות? בבקשה תעזור לי אם זה אני נורא מבולבלת ולא יודעת איזה עוד בדיקות כדאי ועליי לעשות בזמן הזה לפני טיפול חדש... אני מצרפת לך בדיקה שעשיתי באולטרסאונד לפני ההפלה עם ציטוטק . בבקשה אודה לך על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה לא עולה לי
שירה16/01/2016אז כך היה רשום: רחם קודמי בחלל הרחם נצפה שק הריוני לא סדיר בממדים 16*9*15 ממ . נראתה הילה אקוגנית 13.5 ממ m.c.d מאתים לשבוע 5 פלוס 3( לפי תאריך ווסת 17.11 הייתי בשבוע 8) . לא מזוהה בתוכו הד עוברי, לא נצפה שק חלמון( שק חלמון נצפה באולטרסאונד בהדסה לפני קבלת הציטוטק אבל גם לא בבירור. אני מציינת כי השק הריוני נראה גם מאוחר בשבוע 5 פלוס שלוש. בשק מודגמות מחיצות אקגוניות דקות. התמונה יכולה להתאים לblighted ovem . מה אתה מציע לי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016לבקש קרישיות הרופא הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי בדיקת קריוטופ? כדאי לבקש לעשות
שירה17/01/2016האם כדאי לבקש לעשות בדיקת קריוטופ אפילו באופן פרטי?? האם הפלה אחת בגלל הריון שהתחיל מבטא נמוכה מעידה על קרישיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי בדיקת קריוטופ? כדאי לבקש לעשות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016קריוטיפ בודק את הכרומוזומים שלך ובשלב זה לא צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה
שירה17/01/2016קודם כל תודה על המענה המהיר... השאלה שלי לפי מה שאמרת שצריך לבדוק קרישיות.. האם הפלה ראשונה עקב שק ריק שלא נוצר בו עובר והתחילה גם מבטא נמוכה 51 יכולה להעיד על קרישיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה18/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/01/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים לכך? נבדקתי לפני כשנתיי
שירה18/01/2016נבדקתי לפני כשנתיים בבדיקות קרישיות אצל המטולוגיה ואז יצא הכל תקין בגלל דימומים שהין לי מהאף, אז הפנו אותי לרופא מטולוגיה והוא הפנה אןתי לבדיקות קרישיות שעשיתי, איזה בדיקות אלה?? האם יש סיכוי שהעובר גם לא היה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים לכך? נבדקתי לפני כשנתיי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016יש סיכוי שהעובר לא בסדר.
תמשיכי בטיפולים , את צעירה וזה יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)