שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    לירון
    15/01/2016

פרופסור בידר שלום

תודה רבה על המענה שאתנ נותן אודה לך עם תענה לי על 2 שאלות

מדוע לדעתך תמיכה בהזרעות לא נחוצה ? ועם יש דימום ?

לגבי שאלה קודמת כתבת שדימום זה לא טוב היה לי דימום קל ונעלם (להזכירך בטא 23 ביום ה-12 להזרעה)
    הריון קודם שלי היה מלווה משבוע 4 עד 37 עם דימום ממש כמו ווסת ואפילו יותר
    האם יכול להיות שזאת פשוט תגובת הגוף בהריונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי. יש לי שאלה אליך על דימום בהריו

ויקי
    16/01/2016

אני מבינה עברת את זה בהריון ראשון.
    האם היה לך דימום דם טרי או הפרשות חומות?
    היית בשמירה או התנהלת כמעט כרגיל,
    ותודה לאל בסוף אני מבינה ילדת עובר בריא
    האם הדימומים היו לך כל הזמן או פעם בכמה ימים שהועות?
    אני שואלת כי אני אצרי ivf עם הפרשות חומות והיה באמצע גם דימום דם טרי וכבר מעל שבועיים זה לא מפסיק.
    אני ממש דואגת כי זה ברור שדימום בהריון זה דבר לא תקין.
    אשמח אם תשתפי בחוויה שלך.
    וכמובן בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לויקי

לירון
    16/01/2016

ויקי שלום

כן היה לי דימום משבוע 4 ממש אחיי גילוי הריון וקיבלתי פרוגינובה לדעתי מה שהציל לי את השליש הראשון כי הדימום פסק .

בשבוע 12 גם החל דימום שפסק ואז משבוע 19 החל דימום מוגבר ממש טרי כמו מחזור היו חילוקי דיעות רבים אצל הרופאים לגבי מיקום השילייה חלקם טענו שליית פתח חלקם טענו שלא.

אושפזתי לסירוגן מאז במחלקה להריון בסיכון גבוה עק'ב דימום שהלך והתגבר והצליחו למשוך את ההריון עד שבוע 37 שהסתיים בקיסרי חירום כי החל דימום רב ואיבוד דם רב.

בלידה לא ידעו לומר עם אכן הייתה שליית פתח אבל היא הייתה די נמוכה אך מדו"ח נתיחת שלייה השלייה הייתה מושלמת!

בקיצור לא מצב שהיה ברור אך המלצתי לך זה לנוח כאשר יש דימום ועם יש דימום שהולך ומתגבר לפנות לרופאך האישי שיפנה למחלק'ת הריון בסיכון .
    בנוסף הטיפול שקיבלתי בהריון בסיכון כמות מוגבת של פרסולט נותנים את זה בשבוע 20 ומשהו על מנת לעצוב מצב של צירים מוקדמים בכדי שלא תהיה פעילות רחמית שעלולה לגרום לדימום וזה המהלך שהביא אותו לשרוד עד שבוע 9.

שיהיה בהצלחה ומאמינה שהכל יהיה בסדר כל עניין לגופו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנט מקבלת נרות אנדומיטרין

ויקי
    16/01/2016

שזה בעצם פרוגסטרון. לא אמרו לי כלום על התרופה שקיבלת. נאמר שזו התמיכה היחידה שניתן לקבל. בינתיים אני מקבלת את זה מהחזרה וגם כל מהלך ההפרדות שזה מעל שבועיים וההפרשות לא נפסקות
    אני אברר נחר מה זו התרופה הזו.
    אגב סיפור הזןי מה שעברת. ממש הריון שניצל בנס. ילד/ה מיוחד/ת :-) היה חשוב שיבוא לעולם הזה.
    תודה ששיתפת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/01/2016

הטיפול בתמיכה נועד למטופלות הפריה חוץ גופית ששם ישנן תרופות שמדכאות את הגופיף הצהוב מה שאין במחזורי הזרעה.
    לעניין השני,כאשר הבטא נמוך ויש דימום זה סימן פחות טוב ורוב ההריונות לא מתפתחים.
    היות שהסיכוי בכל זאת קיים אז בדיקות הבטא הבאות צריכות לתת תשובה סופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו