הפסקה בין הפריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקה בין הפריות
    מיכל
    16/01/2016

שלום רב, אחרי 6 הזרעות והפריה שכשלה, האם אני לוקחת על עצמי סיכון מסוים אם לא אעשה הפסקה של חודש להפריה הבאה? מה ההמלצה הטובה ביותר? אנחנו שנינו בגילאי 30 פלוס. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה בין הפריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה בין הפריות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/01/2016

לעשות הפסקה היות וטיפול מידי אחרי טיפול נותן תוצאות לא טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיכל
    17/01/2016

פרופ' בידר תודה על המענה. בנוגע לתשובתך, אדייק ואוסיף כי בנוגע ל-6 ההזרעות הקודמות רק 2 מהן היו עם גונל אף, והיתר עם אוביטרל בלבד. עדיין היית ממליץ על פסק זמן של חודש? כרגע הומלץ לי על ידי הרופא המטפל בי ליטול גלולות מס' ימים משום שיש לי מספר ציסטות כתוצאה מההפריה הקודמת, עד להיעלמותן ולאחר מכן להתחיל סבב חדש של הפריה. תודה מראש על העזרה והעצות הטובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/01/2016

ההנחיה של הרופא המטפל שלך בהחלט ראויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו