לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר
    לירון
    19/01/2016

פרופ' בידר שלום

ברצוני להתייעץ איתך חשובה לי דעתך אודה לך עם תענה לי בצורה מפורטת מה אתה חושב

אני בת 39 לפני 4 שנים ניסיתי להרות ונקלטתי 4 פעמים ברצף ללא טיפולים כולם היו הריונות לא תקינים.

לאחר בירור מקיף : כולל קריוטיפ,בדיקת זרע התגלה קרישיות יתר הריון 5 הזרקתי קלקסן כבר מהביוץ והכל היה מצויין וילדתי תינוקת בריאה.

עכשיו שוב נקלטתי בפעם השנניה בנסיון להרות(הזרעה) ושוב הריון כימי עם קלקסן. עברתי צילום רחם פולשני באסותא ויצא בסדר גמור.

למעשה הכל תקין בדיקות הורמונליו,זרע מלבד הקרישה.

אני הרגשתי כאבים עזים ביום 7 בכל ההריונות כולל התקין ואני מרגישה שכנראה זה בשלב ההשרשה הגוף פשוט נלחם לקלוט את ההריון. אני בטוחה שמשהו לא בסדר בהשרשה

האם זה יכול להיות שההריון גם הפעם לא התפתח עקב בעיית הקרישה למרות שהזרקתי קלקסן מאוד מוקדם הרבה לפני הביוץ או שיש בעייה בן הביצית לזרע ?

אודה לך עם תיתן לי את חוות דעתך האם כדאי לעבור ל-IVF או להמשיך לנסות העניין שיש הריון מהר אבל משהו משתבש בתהליך ההשרשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/01/2016

אני חושב שההריון היה לא תקין עקב העובר שלא היה תקין .
    עקב גילך , עדיף שתתחילי בטיפולי הפריה חוץ גופית , שם הסיכויים יותר מהירים.
    יש לך סיכויים טובים עקב ההריון והחידה, וגם שהרית עכשיו בהזרעה.
    עדיף להחזיר עוברים תחת קלקסן.
    הפלות בגיל שלך הן יותר גבוהות עקב עובר לא תקין, ככה שבהםריה נוכל לבחור את העובר היותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

לירון
    20/01/2016

פרופ' בידר שלום

תודה על תגובתך המהירה עזרת לי לגבש החלטה .

יש לי 2 שאלות:

האם ב-IVF הסיכוי שיהיה עובר לא תקין והריון כימי יורד משמעותית או שזה גם יכול לקרות?

האם כל ההריונות הכימיים שהיו לי מגיל 34 זה גנטי ויכול לקרות לבתי שתגדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/01/2016

יכול להיות שגם בהפריה יהיה הריון כימי והכל יכול לקרות.
    זה לא עובר לבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו