אשמח לקבל מידע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל מידע
    דנה
    24/01/2016

שלום, אני בת 37.5 פרופיל הרומנאלי תקין. ללא ילדים
    עשיתי שאיבה ראשונה ביום חמישי, נשאבו לי 10 ביציות באמצעות tlvככה כתוב. למחרת נאמר לי שהופרו 7.
    היום שבאתי להחזרה נאמר לי שיחזירו לי 2 יפים והשאר לא התפתחו אפילו לא להקפאה. נכתב לי שהפעולה שבוצעה icsi.
    9 primary infertility
    5unexplined לא ממש קיבלתי מידע על הדירוגים מלבד המילה "יפים". אשמח לקבל קצת מידע מה המלל הזה אומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל מידע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת מידע

דנה
    24/01/2016

במידה וזה רלוונטי ההפריה נעשית עי תרומת זרע.
    כאשר מאותו תורם נכנסתי להריון לפני חצי שנה עי הזרעה ואוביטרל, נראה לי שק חלמון מוגדל והיה דופק בשבוע 6, אך בשבוע 8 כבר לא היה דופק ועשיתי הפלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מידע - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/01/2016

כוונה היא לאיכות העוברים שהוחזרו הנשפטים ע"י קצב החלוקה ,מראה התאים,והעדר שברים בתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי

דנה
    24/01/2016

תודה, אבל לא ברור לי. מה מהמלל מייצג את דירוג העוברים . ואת העובדה שחמישה שהופרו לא טובים אפילו להקפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו