שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    רוני
    24/01/2016

שלום, אני סובלת משחלות פוליציסטיות מולדות, למרות שבעבר נכנסתי להריון פעמים בלי לרצות ועברתי הפלות ועכשיו שאני רוצה להיכנס להריון לא מצליחה כבר 8 חודשים, כנראה לא מוצאת את יום הביוץ או לא מבייצת בגלל השחלות הפולציסטיות וממש עכשיו עשיתי מעקב זקיקים וביום ה-12 וביום- 14 למחזור הגודל של הזקיקים הגיע ל-11 ס"מ ולא גדל ולכן הגעתי שוב רק ביום ה- 18 למחזור ושוב לא היה שום שינוי בגודל.
    יש לי כמה שאלות: 1. אם בייצתי בעבר יכול להיות שעכשיו אני כבר לא מבייצת? או בגלל שזה שחלות פולציסטיות אז לא תמיד יש ביוץ?
    2. אם לא היה שינוי בגודל הזקיק עד היום ה-18 למחזור יכול להיות שעוד יגדל ויגיע לידי ביוץ? או שבגלל שעד עכשיו לא היה שינוי מהיום ה-12 למחזור זה אומר בוודאות שאין ביוץ? אני שואלת כי אני מקבלת מחזור פעם בחודשיים שלושה אז בכל מקרה הביוץ אמור להתרחש שבועיים לפני המחזור הבא שיש עוד זמן עד אז, אז לא יכול שהזקיק יגדל רק בהמשך או בגלל שאין שום שינוי בכלל בגודל מהיום ה-12 ל-18 זה אומר בוודאות שלא חל ביוץ?
    3. כן התחיל לי עכשיו הפרשות שאני יודעת שאמורות להגיע קרוב למועד הביוץ, האם הפרשות לא מחייבות שיש ביוץ?
    4. אני מניחה שהשלב הבא שימליצו לי עליו זה הכדורי איקקלומין לביוץ ואני מעדיפה שלא לקחת אותם בשלב הזה אם יש אלטרנטיבות נוספות לפני שאני מחדירה לגוף שלי הורמונים שהבנתי שיכולים לגרום להפלות ולידה מרובה של עוברים, במיוחד בגלל שכבר בייצתי בעבר ואני רוצה להבין אם יכול להיות שהביוץ פשוט נפסק לי פתאום או שאני פשוט לא מבייצת בכל מחזור?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/01/2016

במקרה שלך, על מנת להבין מה קורה, צרך לעשות מעקב גם על ידי בדיקות דם וגם אולטרה סאונד.
    עקב הגרידות שעברת את צריכה לבצע צילום רחם.
    הטיפול בכדורים תלוי בגיל, היות ולא ציינת גיל אני לא בטוח שזה הטיפול הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות

רוני
    26/01/2016

תודה על תגובתך המהירה פרופ׳. אני בת 30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/01/2016

אם יש צילום רחם תקין רצוי להתחיל בזריקות לגרימת ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליצסטיות

רוני
    28/01/2016

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו