מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותרוני24/01/2016
שלום, אני סובלת משחלות פוליציסטיות מולדות, למרות שבעבר נכנסתי להריון פעמים בלי לרצות ועברתי הפלות ועכשיו שאני רוצה להיכנס להריון לא מצליחה כבר 8 חודשים, כנראה לא מוצאת את יום הביוץ או לא מבייצת בגלל השחלות הפולציסטיות וממש עכשיו עשיתי מעקב זקיקים וביום ה-12 וביום- 14 למחזור הגודל של הזקיקים הגיע ל-11 ס"מ ולא גדל ולכן הגעתי שוב רק ביום ה- 18 למחזור ושוב לא היה שום שינוי בגודל.
יש לי כמה שאלות: 1. אם בייצתי בעבר יכול להיות שעכשיו אני כבר לא מבייצת? או בגלל שזה שחלות פולציסטיות אז לא תמיד יש ביוץ?
2. אם לא היה שינוי בגודל הזקיק עד היום ה-18 למחזור יכול להיות שעוד יגדל ויגיע לידי ביוץ? או שבגלל שעד עכשיו לא היה שינוי מהיום ה-12 למחזור זה אומר בוודאות שאין ביוץ? אני שואלת כי אני מקבלת מחזור פעם בחודשיים שלושה אז בכל מקרה הביוץ אמור להתרחש שבועיים לפני המחזור הבא שיש עוד זמן עד אז, אז לא יכול שהזקיק יגדל רק בהמשך או בגלל שאין שום שינוי בכלל בגודל מהיום ה-12 ל-18 זה אומר בוודאות שלא חל ביוץ?
3. כן התחיל לי עכשיו הפרשות שאני יודעת שאמורות להגיע קרוב למועד הביוץ, האם הפרשות לא מחייבות שיש ביוץ?
4. אני מניחה שהשלב הבא שימליצו לי עליו זה הכדורי איקקלומין לביוץ ואני מעדיפה שלא לקחת אותם בשלב הזה אם יש אלטרנטיבות נוספות לפני שאני מחדירה לגוף שלי הורמונים שהבנתי שיכולים לגרום להפלות ולידה מרובה של עוברים, במיוחד בגלל שכבר בייצתי בעבר ואני רוצה להבין אם יכול להיות שהביוץ פשוט נפסק לי פתאום או שאני פשוט לא מבייצת בכל מחזור?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ` דוד בידר26/01/2016במקרה שלך, על מנת להבין מה קורה, צרך לעשות מעקב גם על ידי בדיקות דם וגם אולטרה סאונד.
עקב הגרידות שעברת את צריכה לבצע צילום רחם.
הטיפול בכדורים תלוי בגיל, היות ולא ציינת גיל אני לא בטוח שזה הטיפול הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פולציסטיות
רוני26/01/2016תודה על תגובתך המהירה פרופ׳. אני בת 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פולציסטיות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2016אם יש צילום רחם תקין רצוי להתחיל בזריקות לגרימת ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
רוני28/01/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)