פרולקטין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרולקטין
    ענת
    26/01/2016

עשיתי בדיקת דם בשביל לעשות IVF פרולקטין יצאה 758 יום שלישי למחזור אני בת 28 ועשיתי בערך 8 הזרעות. מה זה אומר? יכול להיות יש קשר בין פרולקטין לבין זה ש נכשלתי בהזרעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרולקטין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרולקטין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/01/2016

יש לראות אם עשית את הבדיקה בתנאים הנדרשים כולל ערנות שלפחות 2-3 שעות לפני הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרולקטין

ענת
    27/01/2016

חזרתי על הבדיקה היום היה 686 הייתי ערה שלוש שעות והייתי בצום? לעשות מחר פעם שלישית יש ירידה מאתמול .מה זה אומר הבדיקה האם יש קשר שאני לא נכנסת להריון בהזרעות?האם יש טיפול אני יכולה לעשות IVF. שנה שעברה עשיתי והבדיקה היית גבוהה אבל למחרת הסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענת
    27/01/2016

חייבת לעשות רק במחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו