תמיכה לאחר ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר ביוץ
    אני
    26/01/2016

נכנסתי להריון באופן ספונטני והפלתי בשבוע 6 לאחר שחיכיתי למחזור אחד ישר נכנסתי שוב להריון ספונטני ושוב הפלה ספונטניות בשבוע 7. בבירור קרישיות יתר נמצאה תוצאה גבולית והומלץ שמרגע שק בהריון הבא אזריק קלקסן ולהימנע מאסטרוגנים.
    מאז לא נכנסתי להריון .
    ניסיתי הזרעה ובמעקב זקיקים על פי מחזור טבעי ראו שיש זקיק ואני מבייצת חודשיים ברציפות באותו יום של המחזור (פעם אחת מכל שחלה). אך ההזרעה לא הצליחה. לפני ההזרעה השניה ניתן אוביטרל בראשון כלום. יומיים לאחר האוביטרל לא הרגשתי טוב - PMS ברמות.
    כעת נראה כי הרופאים חושבים לנסות לתת זריקות לעידוד הביוץ. מאחר ובעבר כן נכנסתי להריון ספונטני ויש ביוץ קבוע כל חודש שאלתי היא האם באמת הבעיה זה הביוץ והאם במקום זה אי אפשר להתמקד בחצי השני של החודש? איך יודעים האם הבעיה זה הביוץ או ההשתרשות? היו לי חודשיים שהרגשתי שכאילו נקלטתי אפילו באופן טבעי ואז היה ירידה בתסמינים לעיתים אף חלב מהשד ובסוף מחזור. ה PMS ממש עושה לי רע ואני כאילו ממש מרגישה שמגיע מחזור או הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה לאחר ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה לאחר ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/01/2016

בין היתר לאור שתי ההפלות הייתי ממליץ לבצע צילום רחם לשלול פגיעה אפשרית ברחם או בחצוצרות,באשר להמשך טיפול בהשראת ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות בהחלט מומלץ לאור הנתונים שהעלית,בכל מקרה ניתן לתת תמיכה הורמונאלית פרוגסטטיבית לאחר הביוץ בנוסף לטיפול בקליקסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם יצא תקין

אני
    27/01/2016

נעשה הזרקה סלקטיבית לשחלה ימנית שגם היתה תקינה למרות שנראה כי יש הדבקות או משהו כנראה כתוצאה מניתוח לפרוסקופיה לפני 10 שנים בעקבות ציסטה דרמויד ותסביב. לאחר הצילום רחם כן הרגשתי הקלה קצת בתסמיני PMS לא יודעת אם קשור או לא או במקרה.
    ברחם יש שרירן הנצפה באולטראסאונד שלפי רופא הנשים לא אמור להפריע. ובהיסטרסקופיה אבחנתית נאמר כי הרחם תקין.
    בעבר היה הריון ספונטני ולידה (שבוע 40+) ספונטנית ללא קלקסן. ה PMS הגדול התחיל לאחר הלידה לפני כן זה לא היה נראה חריג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם יצא תקין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/01/2016

בנתונים הקיימים הייתי בהחלט שוקל לאחר ניסיון נוסף של טיפול שמרני לעבור לטיפול עם הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו