אוביטרל ובדיקה ביתית שלילית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל ובדיקה ביתית שלילית
    שירה
    29/01/2016

שלום רב, לאחר שאיבה והחזרה קיבלתי הנחיה להזריק אוביטרל ביום ההחזרה ו - 4 ימים לאחר מכן.
    מאחר ונאמר לי לבצע בטא 8 ימים אחרי הזרקת האוביטרל (ובגלל מלאי בדיקות ביתיות), ביצעתי בדיקה ביתית 4 ימים לאחר ההחזרה / הזרקת האוביטרל, רק כדי לראות עד כמה הפס יוצא כהה בהשפעת האוביטרל, להפתעתי יצא פס שני שניתן לראות רק אחרי מאמץ רב, האם זה הגיוני ? האם האוביטרל התפנה מהגוף כל כך מהר? האם ידוע אילו ערכי בטא נותנת מנת אוביטרל ?
    תודה וסוף שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל ובדיקה ביתית שלילית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/01/2016

סביר להניח שסימני ההיריון בבדיקה הביתית נובעים מזריקת האוביטרל( הורמון של ההיריוןHCG )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת...

שירה
    29/01/2016

ציפיתי לראות תוצאה חיובית ברורה יותר נוכח השפעת האוביטרל, הרי חלפו רק 4 ימים מהזריקה הקודמת. האם ידוע מהי רמת הבטא שיעניק האוביטרל ובכמה ירד מידי יום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יכול להיות שהוא מתפנה במהירות

אני
    30/01/2016

בדקתי פעמיין בבדיקת דם לראות מתי הוא יוצא מהמערכת .
    פעם אחרי 6 ימים והבטא הייתה 10 ופעם אחרי שבוע והבטא הייתה 8.
    אוביטרל שלם נותן כפי שאני זוכרת 120 יחידות בטא .
    אגב אני תמיד מודדת בבדיקות ביתיות ואם יתמזל מזלך תמשיכי לראות את הפס השני אפילו מתחזק .
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יכול להיות שהוא מתפנה במהירות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/01/2016

תשובה הולמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה

שירה
    30/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו