צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    אגם
    31/01/2016

היי... אני צריכה לעשות צילום רחם ניסיתי לעשות ולצערי נפלתי על רופאה שאין לה סבלנות לפחדניות כמוני לצערי..
    האים יש בתי חולים שעושים צילום רחם עם טישטוש או הרדמה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/01/2016

בד"כ ביצוע צילום הרחם אינו נעשה בהרדמה בשום בית חולים, אם כי במערכת הפרטית קיימים ניצנים של פעילות כזו שבעיני אינה מוצדקת כי מדובר בסיכון מיותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

אגם
    31/01/2016

העיניין הוא שאני לא עומדת בכאב מה עושים במקרה כזה? כל תהליך ההזרעה מתעכב רק בגלל הבדיקה הזאת ואני כבר בת 39 וקצת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

מיטל
    31/01/2016

היי אגם אומנם אני לא רופאה אבל אני מאוד מאוד פחדנית וחרדה לגבי כל תהליך רפואי. לפני שעשיתי צילום רחם קראתי תגובות נוראיות וכל כך חששתי עד כדי כך שהייתי על סף עילפון.
    לקחתי כדור אדויל שעה לפני הצילום ואני לא הרגשתי כלום כלום כלום. אני שאלתי את הרופאה אם היא כבר עשתה.
    בכל אופן אל תאמיני לכל מה שכתוב באינטרנט ואם את צריכה עידוד תמיכה או בתם לשאול שאלה את מוזמנת לשלוח לי הודעה בחזרה ןאתן לך את הפרטי שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/02/2016

יהיה חבל לבצע את הפעולה באופן פרטי בעלות של הרופא המבצע ורופא מרדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו