לפני הזרעה אשמח לעזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הזרעה אשמח לעזרתכם
    לחילחי
    31/01/2016

שלום ,
    יום רבעי עשיתי בדיקת דם E2 97 ,פורסטגרון 0.62
    היום עשיתי עוד פעם בדיקת דם E2 222, פורסטגרון 0.37 , אני לא מבינה למה הוא ירד , יש סיבה למה הפורסטגרון ירד?
    הרופא עשה לי מעקב זקיקים , ראה שיש זקיקים נמוכים (12) ואז ראה זקיק בגודל 20, אמר לי להזריק היום ב20:00בערב גונאל F, ומחר ב7 בבוקר אוביטרול , יום שלישי בעז"ה הזרעה ...
    נראה הגיוני להזריק היום גונל ומחר בבוקר אוביטרול ?
    פעם קודמת שעשיתי הזרעה יומיים לפני הזרעה הE2 היה 490, בנוסף אין לי הפרשות , בדר"כ יש לי הרבה הפרשות לפני ביוץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הזרעה אשמח לעזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הזרעה אשמח לעזרתכם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/02/2016

עלייך לפעול בהתאם להמלצות הרופא המטפל שלך,לירידת הפרוגסטרון אין משמעות בשלב זה,לעומת זאת העליה ברמת האסטרוגן מעידה על תהליך חיובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה...

לחילחי
    01/02/2016

וזה שאין לי הפרשות בכלל , אני אחרי הזרקת אוביטרול ואין לי שום הפרשות , זה הגיוני? פעם קודמת היו לי הפרשות מרובות והרופא אמר לי בגלל ההורמונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/02/2016

לאחר האוביטרל ההפרשות פוחתות באופן מהותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו