זרע בעייתי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זרע בעייתי
    רונית
    02/02/2016

בשתי בדיקות שבעלי עשה לאחרונה נמצא ריכוז של 9 מיליון זרעים ומורפולוגיה של 1%. בהלוספרם נמצא כי אחוז השברים בדנא הוא 18.5%. לפני שלושה חודשים נכנסתי להריון טבעי שנפל בשבוע 6 בעצמו - היה שק ללא עובר. אני בת 36 ובעלי בן 40, בבית 2 ילדים מהריונות ספונטאניים ומהירים. האם מומלץ לנסות טבעי עוד מספר חודשים או ללכת לטיפולים? האם קיים סיכון מוגבר להפלה בשל בעיה בתקינות הזרע? אבקש גם לדעת איך אחוז השברים הוא רק 18 ואילו המורפולוגיה 1%? לא אמורה להיות קורלציה בין השניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע בעייתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע בעייתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/02/2016

במקומך הייתי שוקל את האופציה הטיפולית.באשר לבדיקצ ההלוסרם שנמצאת בטווח התקין,לא חייבת חהיות קורילציה אבסולוטית בין המורפולוגיה המבנית של תא הזרע למצב השברים ב-DNA של תאי הזרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת

רונית
    02/02/2016

במצב זה - מה היית ממליץ לעשות? הזרעות/ הפריות? האם לדעתך יש סיכוי להזרעות על בסיס טבעי? אלו בדיקות מומלץ כי אעשה? המחזור שלי סדיר יחסית ומגיע כל 32, 33 יום. להריון האחרון נכנסתי בחודש השני של הניסיונות עם ערכות ביוץ שקניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/02/2016

הייתי בהחלט מנסה בשלב ראשון 2-3 מחזורי טיפול עם השראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות ושתי שאלות אחרונות

רונית
    03/02/2016

למה הכוונה השראת ביוץ - לטיפול עם הורמונים? אלו בדיקות אני אצטרך לעשות לפני התחלת טיפולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות ושתי שאלות אחרונות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2016

אכן בדיקות עם הורמונים-ישנם בדיקות שגרתיות שיש לבצע כולל פרופיל הורמונלי ביום ה3-5 למחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו