שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מור
    02/02/2016

פרופ' שלום. החזירו לי שלושה בלסטוציסטים, בת 40. בטא עלתה יפה, בבדיקה ביום שישי
    נצפה עובר עם דופק. נבדקתי היום שוב אחרי כאבים שחזרו ודימום טרי שהחל בפעם השלישית והפעם נצפו שני שקים. אחד עם דופק והשני לא ברור, הרופא במיון ראה עובר אבל לא בטוח דופק. ספק המטומה?
    לדבריו עדין מוקדם ויתכן כי יופיע דופק בהמשך לעובר השני . לא בטוח.
    מניסיונך האם אפשרי? יש לי דימום ממש כמו ווסת. מדי פעם נרגע, אני משתדלת להיות במנוחה, אך ברגע שקמה מהמיטה ומתחילה קצת פעילות שגרתית הדימום בליווי כאבים
    בצידי הבטן התחתונה מופיעים. הריון זה חשוב ויקר לנו מאוד.. אני עוברת ימים לא קלים,
    החזרת שלושת העוברים בני חמישה ימים הייתה בתאריך 5.1.16 לציין אני עם תמיכה של אנדומטרין, אסטרופם ודופסטון. החל מיום ראשון האחרון תוספת של זריקת פרוגרסטרון 500 ריטארד כל יומיים. האם יש תקווה לבשורות טובות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/02/2016

בשלב זה הטיפול מצוין ונקווה שהדמם יפסק ויודגמו שני שקי היריון עם עוברים עם דופק,ללא ספק שהתקופה רגישה,אולם קיים סיכוי טוב שתעברי את המשבר בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו