מופעל עלי לחץ לעשות בדיקת מי שפיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מופעל עלי לחץ לעשות בדיקת מי שפיר
    תמי
    03/02/2016

ואני נגד הבדיקה, לא יכולה לקחת סיכון על עובר אחרי מלא טיפולים.
    אם הבדיקות סבירות ואני בת 40 למה לפי הרופא אני בסיכון גבוה ורק מי שפיר יעזור?
    קודם כל מדובר בהוצאה מטורפת , שנית אני לא שלמה איתה. יש ילדים רבים שנולדו ל בני 40 בלי שום תסמונת . אם כל הבדיקות תקינות האם עדין המומלץ הוא מי שפיר?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מופעל עלי לחץ לעשות בדיקת מי שפיר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/02/2016

גילך המתקדם מהווה עילה מספקת להמלצה לביצוע הבדיקה וזאת מעבר לרקע הפריוני שלך המהווה גורם נוסף,הבדיקה האמינה ביותר לסטטוס הגנטי של העובר הינה בדיקת מי שפיר יחד עם צ׳יפ גנטי,אי ביצוע הבדיקה בנסיבות הריימות מטיל את האחריות השילוחית עלייך,היות והרופא סיפק לך את המידע הרילוונטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הבדיקת דם

אני
    04/02/2016

שאפשר לעשות במקום המי שפיר, כמו מטרניטי 21 וכיוב'..?
    לבדוק גם את האופציה הזו במקרה של הריון עם תאומים (אם לא רוצים לעשות מי שפיר הכוונה)??

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הבדיקת דם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/02/2016

כמובן שזו החלטה שלך,אם אינך רוצה לבצע בדיקת מי שפיר זו ברירת המחדל האפשרית,על כל החסרונות שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו