באולטרסאונד גילו ציסטה לאחר הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• באולטרסאונד גילו ציסטה לאחר הפלה
    שירה
    11/02/2016

הרופא שלח אותי לאולטרסאונד על מנת לבדוק שהכל תקין שלא נשארו שאריות אז הכל תקין נבדקתי גם בהיסטרוסקופיה לא נשארו שאריות הכל טוב. אך באולטרסאונד גילו ציסטה צלולה בגודל 35 ממ , אני ארבע שבועות לאחר ההפלה עם הציטוטק ואני צריכה לקבל ווסת מרגישה כל רגע... הציסטה כנראה מפרישה הורמונים... לפני כשבוע הe2 היה 920 והוא היום ירד ל870 הפרוגסטרון היה 14 וירד ל11.5.. האם הסבב הקרוב יכשל בגלל זה??????אפשר לקחת אולי משהו???הגבתי פה להודעות שבעבר התכתבנו אך לא השבת לי אני בת 25 אחרי הפלה שבה הוחזרו עוברים עם שק הריון ללא עובר
    , בעיה בזרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2016

עלייך להמתין בסבלנות לקבלת המחזור ואז יש סיכוי שהכול התאפס מחדש,לא לעשות כלום עד לקבלת המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באולטרסאונד גילו ציסטה לאחר הפלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2016

יש להמתין בסבלנות עד להתאפסות התהליך בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו