הריון מתרומת ביצית - ופעילויות יומיומיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון מתרומת ביצית - ופעילויות יומיומיות
    איילה
    11/02/2016

שלום רב,

בשעה טובה, בטא חיובית ואני בהיריון מתרומת ביצית (בטא 1 - 13 יום אחרי ההחזרה 320, בטא 2 - 15 יום אחרי ההחזרה - 660).

ברקע - בת 40, אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות קשות באגן ונוזל בחצוצרה וניתוח ASSURE., רירית שבקושי מגיעה ל- 6.4 וגם לא סדירה.

אני רק בהתחלה - שבוע 4 +
    השאלה שלי הינה - האם לאור המצב הרפואי שלי שמתואר לעיל, אני צריכה להיות יותר זהירה ? להימנע מספורט, הליכות מרובות, טיסות לחו"ל, עומס בעבודה וכו'..

אודה להתייחסותכם...
    מדובר בהיריון יקר, אחרי שנתיים וחצי של ניסיונות מתרומת ביצית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מתרומת ביצית - ופעילויות יומיומיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/02/2016

מציע לך להיכנס לאתר lbivfclinic ושם יש כתבה שלי על העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מתרומת ביצית ופעילות יומיומית

איילה
    11/02/2016

שלום רב,

קראתי את הכתבה שלך (ועוד מספר כתבות)..אבל לא כ"כ הבנתי את התשובה בהתייחס למצב הרפואי שלי...

הבנתי כי לאחר החזרת עוברים יש להיות בתנועה (לא פעילות ספורטיבית מאומצת), לא להרים משקל יותר מ- 1-2 ק"ג ולשתות הרבה.

השאלה שלי - האם אני, לאור המצב הרפואי שלי - אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות, ניתוח ESSURE' ורירית שלא היתה מזהירה - יכולה להמשיך להתנהל רגיל (פעילות מאוזנת, אוכל מסודר ושתייה מרובה), או שעלי להיות יותר במנוחה ולא לעומס, ריצות, טיולים וכו'...

אודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מתרומת ביצית ופעילות יומיומית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/02/2016

להתנהג כרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו