מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוכזבת מאוד מפרופסור לברן דודשני17/02/2016
מניסיון אישי לברן רופא שלא פנוי ולא זמין עבור המטפלת אומנם הוא יחסית נחמד אבל המזכירה שלו ממש לא נעימה ותוקפנית .
בנוסף אומרים שלברן מקצועי אבל מצד שני הוא מחפש רק כסף כי בטיפול ivf הראשון שהיה לי איתו במשך בדיקות האולתרסאונד התכנאית אמרה לי כל יום שיש לי פוליפ ברחם ולברן גם בדק אותי וטען שזה לא בטוח פוליפ (למרות שאני לא מאמינה לו) הוא העדיף לעשות לי החזרת הוברים במצב כזה שיש לי פוליפ ברחם במקום לעצור את הטיפולים ולעשות לי היסטרוקופיה -רק לאחר חודש הוא עשה לי את ההיסטרוקופיה וכמובן היה פוליפ.
המחירים שלו מטורפים וגם לא הוגנים כי לאחר ששילמתי לו על פגישת יעוץ לפני ivf שני הוא אמר לי לבוא לאולטרסאונד ביום אחר כי הייתי במחזור והוא ביקש רק עבור האולטרסאונד עוד 500 שח למרות שזה היה חלק מפגישת היעוץ
אני מאוד כעוסה עליו ועל השירות שהוא נותן ):
הוא ניצל את חוסר האונים שלי והרצון הרב להביא ילדים לעולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה על המזכירה
לירון17/02/2016שלום לך
נכון מדובר בתופעה יוצאת דופן ולא מובן איך היא עובדת שם היא לא נותנת לדבר עם הרופא ומחלקת הוראות מה לעשות.
הוא אדם נחמד ולבבי ומדהים בזכותו הפכתי להיות אמא בתוך 9 חודשים מרגע שפגשתי אותו.
הוא מקשיב וכנראה צריך לדבר איתו אישית.
מדובר במזכירה לא נחמדה בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שלוש הצלחה של הרופא
לירון17/02/2016שני שלום
את צריכה לבקש את הביבר מדובר באדם קשוב ונחמד.
אחותי לאחר שנתיים של טיפולים נקלטה אצלו בתאומים תוך 3 שבועות.
ואניט הגעתי אליו עקב הפלות חוזרות לאחר שנה וחצי של עוגמת נפש אצל רופאים תוך 14 יום מרגע שפגשתי אותו הייתי בהריון תקין.
פשוט לדבר איתו אני זוכרת שהוא נתן לי בהריון הקודם את מס' המנוי וכל בעייה התקשרתי אלעו והוא חזר אליי.
לגבי המזכירה יש לו עוד מזכירה שהיא מדהימה ולבבית ביותר פשוט תדברי איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מאוד מפרופסור לברן דוד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2016זה לא המקום בפורום הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף הוא איש מקסים מקסים
בר17/02/2016וגם קשוב אין עוררין על כך והצלחות יש לו כמו כל רופא
המזכירה בעייתי
אכן רופא לבבי אבל מה שחשוב זאת התוצאה הסופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)