מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי הריונות כושלייםלירון17/02/2016
פרופ' בידר שלום
יש ל י 3 שאלות אודה לך עם תתיחס ל-3 השאלות
בעבר 4 הריונות כימים ספונטנים ללא טיפול ואחד תקין לאחר שהזרקתי קלקסן
לאחר הזרעה מס' 3 ממתינה עוד שבוע לבדיקת הריון. הזרעה מס' 2 הריון כימי.
עכשיו 6 ימים לאחר ההזרעה שלפי הבנתי זהו שלב ההשרשה שוב כאבי בטן תחתונה חזקים כמו חודש שעבר אין ספק שלדתי מדובר שוב בהריון .
כל כל 6 ההריונות מדובר באותו סוג תחושה וכאב ביום ה-6 לאחר ביוץ ולעתים נמשך .
אני לא צריכה לחכות 14 יום כדי לדעת עם יש הריון או לא ברור לי לפי התחושה ותגובת הגוף .
מה עושים עם זה שוב הריון כימי ?כי הכאבים האלה זה לא טוב.
הרירית בבדיקת רחם פולשנית תק'ינה יפה ותלת שכבתית אך כל הזמן בזמן הביות היא 6-6.5 מ"מ. בהריון התקין רירית היתה 7מ"מ
האם יכול להיות שיש כשל בהשרשה עקב רירית נמוכהויכול להיות שהביצית כן תקינה? (קריוטיפ תקין)
מה עושים עם שוב הריון כימי?
האם למרות שכל ההריונות יש אותה תחושת כאב ובדיוק אותה תגובה עם הביצית תקינה זה כן יהיה הריון תקין במידה ויהיה הריון שבטוח שכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר התייעצות לגבי הריונות כושליים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016אם היה לך הריון תקין בהזרקת קלקסן אז את מריכה לעשות אותו הדבר כמו בהריון שהצלחת.
לא נראה לי שהבעיה בהשרשה אלא הבעיה בהחזקת ההריון ומלבד קלקסן אין משהוא אחר ולך זה מתאים לאור תוצאת העבר.
גם עניין הגיל משחק תפקיד בהצלחה.
מה שנותר זה ללכת לפי הדרך בא הצלחת להשיג הריון תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר לגבי החזקת הריון
לירון18/02/2016פרופ' בידר תודה רבה על המענה , יש לי עוד שאלה אודה לך עם תענה לי
אני תארתי לעצמי שמדובר בהחזקת ההריון האם הבנתי נכון שאתה מדבר על רירית נמוכה ואז בשלב ההשרשה ההריון לא מתפתח כתוצאה מזה? עם כן מה הטיפול?
אני בת 39.5 העניין9 שאני נקלטת אין בעייה לעבור להפרייה עקב הגיל השאלה מה עושים בעניין עם התכוונת שמדובר ברירית נמוכה שהיא 6 מ"מ ? נותנים תמיכה כגון : פרוגינובה לעבות הרירית
האם הפרייה תעזור ? מה הטיפול ? שוב הבעייה לא6 להיכנס להריון
אודה לך עם תדריך אותוי מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר שכחתי מלציין ...
לירון18/02/2016פרופ' בידר,
שכחתי לציין ותסביר איך יכול להיות הריון תקין בהזרעה עם רירית 5.5 ? לא מובן הרופא .
אטני לא רופא וברור שסיכויי להחזיק הריון תקין עם כזאת נמוך ביותר
בבדיקה פולשנית הרירית תקינה כנראה נחלשה מהריונות חוזרים שהיו כושלים לפני כן הייתה 10 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר שכחתי מלציין ... - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2016אם לא היו פעולות בתוך הרחם כמו גרידה, אז רירית נמוכה גם תיתן הריון.
הבעיה אצלך זה הגיל וכנראה גם גורמי קרישה שגורמים להפלות ולא רירית הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר תגובה לגבי קרישה
לירון18/02/2016פרופסור בידר שלום
לגבי גורמי קרישה אכן מטולפת בקלקסן האם זה לא מספיק להצלחת הריון? בעבר זה הביא להריון תקין
האם עקב הגיל מה הסבירות להשגת הריון תקין באמצעות IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור בידר תגובה לגבי קרישה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2016יש סיכויים סבירים להריון תקין תחת קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)