מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שק הריון ריק הרירית הייתה 13 בהחזרהשירה23/02/2016
לפני החזרה ביום ה 13 למחזור הרירית 14 ממ זה לא יותר מידי??? בהחזרה הקודמת שהנביעה הריון אך שק הריון ריק הרירית הייתה 13 בהחזרה.. ההחזרה הצפוייה של בלסטוציסטים היא ביום רביעי הבא... מה לפי דעתך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךךךךךךך
שירה23/02/2016הרירית שלי בדרך כלל מגיעה לרמות כאלה אני בת 25 בריאה והבעיה אצל בעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום םםםםםםםםחםםםםםםםםםםםםםםם111111111111111111111111 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2016לטעמי הכול תקין,ואין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום םםםםםםםםחםםםםםםםםםםםםםםם111111111111111111111111 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2016איני צופה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי היקרררר שאלה חשובה
שירה25/02/2016בבקשה ממך אני לחוצה ממש ממש אני אספר בקצרה. בת 25 עברתי רוב הבדיקות: פרופיל הורמונלי, צילום רחם, היסטורסקופיה, הכל תקין! מחזור וביוץ סדירים לחלוטין, התחלנו טיפולי ivf עקב בעית זרע מורפולוגיה שהייתה 0 ועלתה ל3 עקב זה שבעלי עבר אמבוליזציה. הייתה החזרה שנייה לפני כחודשיים שהביאה הריון לא תקין לאחר החזרה כפולה של שני עוברים ביום השלישי ועוד אחד בלסטוציסט כתבתי זאת בעבר פה.. אבל רק בשביל הזכרון והשאלה הבאה שלי... הייתה לי הפלה בעזרת ציטוטק בשבוע 8 עקב שק הריון ריק. ברוך השם לא נצפה עוד משהו בהיסטרוסקופיה חוזרת על מנת לוודאות שהכל יצא. אני פשוט נורא עוקבת אחריי וכמובן אחרי ההריון המיוחל שאני כל כך רוצה ביקשתי מהרופא שלי בדיקות לקרישיות בסיסי אני שולחת לך 2 בדיקות שלא יצאו תקינות מכמה בדיקות שעשיתי בבקשה תגיד לי עם זה מהווה בעיה כי ההחזרה הצפויה היא ברביעי הבא אני נורא מודאגת שיש לי בעיה ואצטרך לטפל בה בעזרת זריקות כדאי שהריון יחזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילוםםםםםם
שירה25/02/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךךךךך
שירה25/02/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךךךךך 22222
שירה25/02/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךךך 333333
שירה25/02/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומרות הבדיקות שאינן בטווח התקין
שירה25/02/2016????ניסיתי לקבוע תור למטולוג בהקדם התורים נורא נורא רחוקים שאני שוקלת לקבוע בפרטי למטולוג אני רק רוצה לדעת עם יש בעיה שמראה על קרישיות או עדיף לעשות החזרה ולקחת משהו שיתמוך ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי שהטווח נמוך מהנורמה
שירה25/02/2016קשור לביית קרישה ולאיבוד הריון
קראתי שהטווח נמוך מהנורמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2016מתקבל הרושם שהבדיקות שלך תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הרגעת אותי מאוד .. שחכתי להשים
שירה27/02/2016הייתי צריכה להתחיל אתמול תמיכה של נרות ונזכרתי היום ב2 בצהריים ישר שמתי האם יכולה להיות בעיה????שמתי על דעת עצמי שלוש במקום 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההחזרה הצפויה היא ביום ד של בלסטוצי
שירה27/02/2016...
תודה הרגעת אותי מאוד .. שחכתי להשים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2016שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקרררר1111
שירה02/03/2016לצערי מתוך חמש עוברים ברמה בנונית מתוכם שרד אחד לבלסטוציסט והוא לא נראה משהו החלטתי לוותר על הסבב הזה בשמחה כי אני לא מעוניינת בעובר שלא נראה טוב במיוחד לאור זאת שעברתי הפלה לפני כחודשיים בגלל עובר שהוחזר לא תקין.. כתבתי פה בשאלתי שהבעיה שעברנו להפריית בגלל מורפולוגיה שהיתה 0 לאחר אמבולזיצה היא 3 , מה הסיכוי לשאיבה הבאה שהעוברים יהיו יותר תקינים? האם יהיה כדאי באותו סבב עם הכל תקין לגדל לבלסטוציסט ולהחזיר טריים? היה לי סבב ראשון של שנים טריים ביום 3 ללא הצלחה ועוד סבב החזרת מוקפאים 2 של היום ה3 ואחד בלסטוציסט סהכ 3 עוברים נקלט הריון ללא עובר. רק שק הריון . מה אתה ממליץ? אני בת 25 ושאבו לי שאיבה ראשונה 21 ביציות הופרו 13. אם אני רוצה שישאבו לי יותר ביציות יש גל דבר כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמה בלסטוציסט כדאי להחזיר הטריים?
שירה02/03/2016אני שוקלת להחזיר שלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקוןןןןןןןןןןן התקשרו אליי
שירה03/03/2016התקשרו אליי בבוקר ואמרו כי העובר שלא נראה טוב ממשיך להתפתח היום יום 6 ועדיין לא מראה טוב אך ממשיך להתפתח מה הסיכוי שלו להריון ??עצם העובדה שהוא ממשיך להתפתח מעידה על משהו??
תיקוןןןןןןןןןןן התקשרו אליי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2016לטעמי ניתן להחזיר אותו,לא אחת מתקבלים הריונות תקינים גם מעוברים עם מראה מורפולוגי שאינו אופטימאלי,ובטח אם מדובר בבלסטוציסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
שירה03/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזייי דחוף
שירה05/03/2016החזרתי את העובר החמוד בלסטוציסט בן שש ימים.. ביום חמישי החזרתי ומאותו יום מרגישה כאבים דומים לכאבי וסת אבל פחות מכאבי ווסת הולכים וחוזרים... מה זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין כי הווסתשלי אמורה להיות
שירה05/03/2016בעוד כשבוע וקצת אני גם מרגישה מין עקצוצים בשדיים דבר שלא הרגשתי מעולם...
פרופסור אשכנזייי דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2016אפשרי,חסר משמעות,אלא אם מלווה בחום
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)