מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידר הריונות כושליים וסיכוייםלירון24/02/2016
פרופ' בידר בוקר טוב
יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי על כולם
לפני מס' ימים שאלתי אותך לגבי מס' הריונות כימיים ללא טיפולים כתוצאה מקרישיות יתר
שלא החזיקו.
חודש שעבר בהזרעה שנייה גם הריון כימי.
אתמול 12 יום לאחר הזרעה מס' 3 (הייתה הזרעה כפולה) אוביטרל קיבלתי רק לאחר הזרעה 1 למשך 3 ימים כך שמועד הביוץ לא היה ידוע במדוייק.
אתמול עשיתי בדיקה ביתית שבהתחלה הראתה שלילי ולאחר שעה היה פס ממש ממש חלש.
האם במידה ויש הריון זה כנראב שאריות של אוביטרל?(זריקה אחרונה ב-11.2)?
שוב יש לי כאבי מחזור חזקים כמו כל 5 הריונות הכימיים וכמו ההריון התקין שהיה עם קלקסן. האם זה סימן לא טוב שיש כאבי מחזור או שזה פשוט התגובה של הגוף שלי בהריונות ?
האם בגמידהויש הריון ןהביצית והזרע תקינים והעובר תקין אתה מאמין שיתפתח הריון למרות כאבי המחזור?
מחר אכשה בדיקת דם במידה ויהיה הריון כימי שוב זה אומר 2 הריונות כימים מתוך 3 הזרעות האם זה מעודד שהייתה הפרייה והסיכויי שלי יהיה טוב ב-IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר הריונות כושליים וסיכויים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2016לעניין שלך ,הרי שהאוביטרל נעלם מהדם אחרי 4 ימים.
רק לפי בדיקת הדם נוכל לומר האם התוצאה מתאימה להריון טוב.
הכאבים לא אומרים כלום.
לעניין ההפלות, הרי שאם הקלקסן לא עובד לאורך זמן וכל הזמן יש הריונות כימיים
יש לשקול טיפולים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר טיפולים אחרים
לירון25/02/2016פרופ' בידר שלום
לגבי עניין ההפלות והריונות כימיים עם קלקסן איזה טיפולים אחרים יש כפי שציינת שניתן לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' בידר לגבי הפרייה
לירון26/02/2016פרופ' בידר שלום
לפי תשובבותייך אתה מבין את הבעייה שלי לגבי הפלות והריונות כימיים
אני בת 39.5 כפי שהסברתי אני נקלטתי ב-5 שנים האחרונות 5 פעמים ללא טיפולים אך הריונות כימיים ואחד תקין עם קלקסן הריון שהיה עם דימום רב משבוע 3 עד 38 כך שברור שיש בעייה בהחזקת ההריונות כי בכל ההריונות כלל ההריון הבקושי תקין היה כאבי מחזור ודימום מיד עם גילוי בטא.
חודש שעבר בהזרעה עוד הריון כימי.
מה הסיכוי שלי בהפרייה לאור העובדה שהיה הריון חודש שעבר וכל הבדיקות תקינות מלבד פקטור 5 ליידן.
כלומר עצם זה שאני נקלטת האם יש לי סיכוי טוב בהחזרת עוברים לעומת הזרעות?
מה אתה מייעץ לעשות לגבי טיפול רפואי מיידי לאחר החזת עוברים מלבד קלקן?
אציין שבהריון הקודם כאשר היה דימום בהתחלה זה היה הריון ללא הפרייה נתנו לי פרוגינובה וזה עצר את הדימום עד שבוע 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' בידר לגבי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016עקב הסיפור שלך וגילך את צריכה לשקול פונדקאות כל עוד יש ביציות שמראות פוטנציל של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר למה פונדקאות?
לירון28/02/2016פרופ' בידר שלום
למה אני צריכה לשקול פונדקאות כאשר עוד לא ניסיתי טיפולי IVF .
לא עשיתי שאיבת ביציות בכדי לדעת עם יש סיכוי להריון תקין או לא עד לפני 3 שנים היו לי עוד ביציות טובות עם נכנסתי להריון שהיה תקין
אני עוד לא בת 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר למה פונדקאות? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2016מה שאני מתכוון שתנסי עוד מחזור הפריה לראות האם יש עדיין בגילך עוברים טובים. אם תחזור הפלה אזי ממליץ פונדקאות כי אחרת יעבור זמן הביציות גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר לא הריונות כימיים מ-IVF
לירון28/02/2016פרופ' בידר שלום
אני חושבת שלא הבנת אותי בשאלה הכללית אני מעולם לא עברתי הפריות כל ההריונות כימיים שהיו זה מנסיון להרות טבעי לא מטיפולים ואז עברתי הזרעה לןפני 4 שנים
עם קלקסן לאחר שהתגלה קרישיות ונקלטתי בהזרעה ראשונה
לפני חודש בהזרעה שנייה הריון כימי
הזרעה מס' 3 לא הצליחה לדעתי הפרוטוקול לא התאים.
רק עכשיו הרופא החליט לעבור ל-IVF זה שהיה הריון כימי האם זה מעודד שעדיין משהו עובד? זרק תקין ,בדיקות הורמונליות תקינות,בדיקת רחם פולשנית תקינה.
האם הסיכוי בהפרייה,תהיה גבוהה יותר מאשר בהזרעה?
לכן לא הבנתי למה רשמת פונדקאות כאשר מעלום לא היו לי הריונות כימיים בהפרייה כנראה הם היו בגלל שלא הייתי עם קלקסן והייתי בת 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר לא הריונות כימיים מ-IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר29/02/2016אוקי
הפריה זה הרבה יותר טוב ונראה מה יקרה בהפריות ואחר כך נתקשר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)