מעקב זקיקים ובדיקת הריון עשרה ימים לאחר ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים ובדיקת הריון עשרה ימים לאחר ביוץ
    אני
    04/03/2016

שלום, אני כבר ממש מיואשת,הפסקתי גלולות ביוני ומאז חוויתי הפלות שהתברר שהסיבה שלהן הינה קרישיות יתר.נאמר לי להתחיל להזריק קלקסן מיום הביוץ ופרגניל מרגע שמזוהה עלייה בהורמון הhcg.  אתמול עשרה ימים לאחר הביוץ ביצעתי בדיקת דם להריון כדי לראות אם יש צורך להתחיל גם בפרגניל. התוצאה יצאה שלילית( פחות מ-2). לציין כי נצפו ביום ה14 וה15 שתי ציסטות ומעט נוזל דוגלס. מצרפת את המעקב זקיקים האחרון שביצעתי. האם ממצאי מעקב הזקיקים מעידים כי בייצתי? האם זה וודאי שאין הריון גם הפעם או שיש עוד סיכוי שעוד כמה ימים תהיה תוצאה אחרת . תודה. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים ובדיקת הריון עשרה ימים לאחר ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2016

הערכתי כי בייצת,אם לא תקבלי עוד שלושה ימים נוספים בצעי בדיקת דם להיריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אני
    05/03/2016

האם יכול להיות שבגלל שנינו ציסטות הביוץ היה יותר מאוחר? כלומר לא ביום שבו נצפו הציסטות במעקב זקיקים אלא מאוחר יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/03/2016

לא סביר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו