קלקסן ואנדרומיטרין, שעה קבועה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קלקסן ואנדרומיטרין, שעה קבועה?
    אני
    06/03/2016

שלום, לפני שלושה חודשים לאחר ארבע הפלות אובחנתי עם קרישיות יתר. מאז במשך שני מחזורים הזרקתי קלקסן פעמיים מהביוץ והשתמשתי בנרות אנדרומיטרין פעמיים ביום ( בוקר וערב). אני עושה מעקב זקיקים ומזקיק בגודל 18 קיימנו יחסי מין יום כן יום לא וביום הביוץ. בייצתי כאשר הזקיקים נהיו בגודל 23,24 והפכו לציסטה. עובי הרירית היה מעל 9. לא נקלטתי להריון ואני לא מבינה מה התפספס. לציין כי איני מצליחה להזריק לעצמי ולכן נעזרת בבעלי ולכן לא תמיד ההזרקה התבצעה בשעה קבועה ולעתים עם פער של כמה שעות . האם יתכן כי בגלל זה לא הצלחתי להקלט להריון? האם באנדרומיטרין צריך להשתמש בשעה קבועה וצריך לשכב אחריו בצורה מאוזנת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

שלי
    07/03/2016

היי,
    אני יכולה להגיד שבתור שאחת שגם עם קרישתיות יתר ועם קלקסן אני תמיד משתדלת לקחת בשעות קבועות.
    ואחרי הנדומטרין אם לא לשכב אז לשבת.

בהצלחה המון המון!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן ואנדרומיטרין, שעה קבועה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/03/2016

לא סביר שהסיבה הנה פער של מספר שעות בעת ההזרקה היומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו