ליטרוזול מפחדת מאוד בגלל גיגלי ותופעותיה של התרופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ליטרוזול מפחדת מאוד בגלל גיגלי ותופעותיה של התרופה
    מיכל
    08/03/2016

שלום שמי מיכל בת 28 מאופיינת עם שחלות פוליציסטיות .. חשוב לציין למרות האבחון אני מקבלת ווסת כל חודש עם ביוץ לפעמים. אני מנסה להיכנס להריון חצי שנה ללא הצלחה .
    קיבלתי אקוקלומין וזה דיקק לי את הרירית וגם לא היה הריון ואז הרופא החליט לתת לי לטרוזול.... 3 דברים מטרידים אותי
    1. רשום שם לא לקחת לפני גיל הבלות ולאשישה עם ווסת סדירה למה? מה זה יכול לעשות
    2. התופעה היחידה שיש לי מהפוליצסטיות היא שיער מוד דליל ובתופעות לוואי כתוב איבוד שיער (שכיחות)
    3. תופעות לוואי מלחיצות בגדולללל האם אין אלטרנטיבה אחרת אשמח לתשובה בהקדם תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליטרוזול מפחדת מאוד בגלל גיגלי ותופעותיה של התרופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/03/2016

השראת ביוץ בעזרת מעכבי ארומטאז-כגון לטרוזול.

זוהי דרך טיפולית נוספת בשנים האחרונות שהנה יעילה בהשגת ביוץ,
    מחקרים מצביעים כי זמן התגובה של מעכבי הארומטז קצר מזה של איקקלומין,ואינו פוגע ברירית הרחם.

תרופה זאת אינה מאושרת לשימוש להשראת ביוץ בישראל, וזאת למרות שנעשה בה שימוש על ידי מספר רב של מומחי פוריות בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו