האם המינון של גונל אף גבוה? ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם המינון של גונל אף גבוה? ivf
    יובל
    20/03/2016

שלום , אני אשמח להתייעץ מכיון שמתחילה בחודש הבא ivf לראשונה ,לאחר 3 נסיונות של הזרעות ללא הצלחה.יש לי אנדומטריוזיס ואני חוששת מגירוי שחלתי מכיון שהפרוטוקול שהרופא פריון שלי נתן לי הוא 250 מ"ג גונל אף כל יום. עד כה הזרקתי כמות של 50 מ"ג וכמה ימים 75 מ"ג. זה נשמע לי המון! ועוד על הפעם הראשונה.... האם משהי עברה טיפל ראשון עם כמות שכזו? האם אין המון תופעות לוואי דרסטיות ככה כשאין מינון מדורג? והאם יש מקום\פורום שיש את כל האינפורמציה על הרלוונטית על ivf???

תודה רבה!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יובל

ורד
    21/03/2016

גם אני סובלת מאנדומטריוזיס והגבתי בגירוי יתר למינון של 50גונל F . אך כנראה כל פעעם הגוף מגיב אחרת. בפעם האחרונה בפרוטוקול הזרקתי גונל 300 ולא קרה גרוי יתר. יש לעקוב אחר ההרגשה שלך, תופעות הלוואי וכמובן בדיקות הדם. מקווה שהצלחתי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יובל
    22/03/2016

הבנתיתודה רבה -עזרת בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם המינון של גונל אף גבוה? ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/03/2016

חזקה על הרופא שלך שבחירת המינון הנה פונקציה של גילך,הרזרבה השחלתית שלך ,והרקע הרפואי שלך,כך שסביר להניח שהמינון הטיפולי הנו בטווח הרצוי והנדרש על מנת ליצור תגובה נאותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יובל
    22/03/2016

הבנתי תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו