מחזור מתעכב מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור מתעכב מאוד
    אב
    28/03/2016

בת 42.5. ביום 4/2 היתה לי שאיבה. נשאבו 17 ביציות..הוחזרו 4 עוברים היתר הוקפאו. ביום 18/2 קבלתי מחזור ולפי תוצאות בדיקת דם אין הריון. מאז 18/2 עד היום לא קבלתי מחזור - המחזור שלי תמיד סדיר כל - 26 יום. פעם ראשונה שמאז המחזור האחרון ב- 18/2 לא קבלתי מחזור למרות שעברו קרוב ל- 40 יום. תודה על מענה לכל השאלות.
    1. מה יכולה להיות הסיבה לאי- קבלת המחזור? מציינת שעברתי 4 שאיבות בחודשים האחרונים ברווח של הפסקה של חודש בין שאיבה לשאיבה? האם יכול להיות סיבות הורמונליות שמעכבות המחזור?
    2. האם יכול להיות שהשחלות הפסיקו לעבוד בגלל עומס של כל ההורמונים? או מדובר בגיל הבלות?
    3. במידה והמחזור יגיע עוד כמה ימים- אני יכולה להתחיל מחזור טיפול חדש של IVF עם קבלת המחזור או שכדאי לתת לגוף קצת מנוחה והפסקה מהכל למרות שזמני מאוד מתקתק?
    אני מאוד מודאגת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מתעכב מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מתעכב מאוד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/03/2016

הסיבות האפשריות הן:
    1.שיבוש במחזור לאחר הטיפול הרודם
    2.היריון ספונטני.
    לא סביר שאישה עם מאפייני תגובה הורמונאלית שלך ואם מספר הביציות שנשאבו מצויה בתגובה המאפיינת רזרבה נמוכה של השחלה.
    עם קבלת המחזור ניתן להתחיל בטיפול לאחתר ביום השלישי של המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו