בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!!
    אייל ה
    30/03/2016

שלום רב, עשיתי גרידה בשבוע 10 ( הדופק הופסק בשבוע 7). תאריך הגרידה - 17.7. בסיכום הפעולה הרופא ציין כי באולטרסאונד הרחם היה נקי. היום, 30.3 עשיתי בטא ויצא 1540 iui . האם זה הגיוני ?!?! האם אני צריכה לעדות עוד גרידה ?!?! בבקשה עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בטא חיובית אחרי גרידא

אייל ה
    30/03/2016

אציין כי אני לוקחת במקביל פרוגולוטין .. האם יש קשר ? מה עושים במצב כזה ? מתי אפשר לעשות החזרה נוספת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2016

בצעי אולטרסאונד עם בחינת זרימת דם באזור רירית הרחם כדי לשלול שאריות היריון שנשארו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא אחרי גרידה

איילה
    31/03/2016

שלום רב,

אתמול הייתי באולטרסאונד ולא היו שאריות היריון. הוא בדק גם את זרימות הדם והכל היה תקין.

הרירית היתה דקה וללא זרימות.

הרופא אמר שהרחם נקי.

לטענתו ייתכנו מספר סיבות:

1. היריון חוץ רחמי, למרות שהוא טען כי אם זה היה אז הייתי סובלת מכאבים (החזרנו שני עוברים ורק אחד נקלט, אז הוא אמר שייתכן שזה העובר השני).
    2. שאריות היריון שייצאו במחזור.
    3. רקמת שילייה שאולי נדדה לחצוצרה.
    4. ייתכן שבזמן הגרידה, הורמון הבטא היה מאוד גבוה, ולכן לוקח לבטא זמן להתאפס.

כרגע הוא אמר שנחכה לבדיקת הממצאים מהגרידה, ובמקביל אני אעשב בטא נוספת ביום ראשון ולקוות שהיא תרד, ואז נבדוק שוב...

השאלה שלי - מה קורה אם הבטא לא תתאפס ?
    מה יהיה אם יש היריון חוץ רחמי ?
    אציין כי יש לי אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות קשות, וESSURE בחצוצרה אחת וצריבת פתח חצוצרה שניה.

האם המצב מסוכן ?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא אחרי גרידה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2016

יש להמשיך ולעקוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/04/2016

האם עדית גרידה ביולי? לפני 8 חודשים? זה לא בטא אחרי גרידה......
    זה כבר הריון חדש.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו