מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!!אייל ה30/03/2016
שלום רב, עשיתי גרידה בשבוע 10 ( הדופק הופסק בשבוע 7). תאריך הגרידה - 17.7. בסיכום הפעולה הרופא ציין כי באולטרסאונד הרחם היה נקי. היום, 30.3 עשיתי בטא ויצא 1540 iui . האם זה הגיוני ?!?! האם אני צריכה לעדות עוד גרידה ?!?! בבקשה עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בטא חיובית אחרי גרידא
אייל ה30/03/2016אציין כי אני לוקחת במקביל פרוגולוטין .. האם יש קשר ? מה עושים במצב כזה ? מתי אפשר לעשות החזרה נוספת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2016בצעי אולטרסאונד עם בחינת זרימת דם באזור רירית הרחם כדי לשלול שאריות היריון שנשארו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא אחרי גרידה
איילה31/03/2016שלום רב,
אתמול הייתי באולטרסאונד ולא היו שאריות היריון. הוא בדק גם את זרימות הדם והכל היה תקין.
הרירית היתה דקה וללא זרימות.
הרופא אמר שהרחם נקי.
לטענתו ייתכנו מספר סיבות:
1. היריון חוץ רחמי, למרות שהוא טען כי אם זה היה אז הייתי סובלת מכאבים (החזרנו שני עוברים ורק אחד נקלט, אז הוא אמר שייתכן שזה העובר השני).
2. שאריות היריון שייצאו במחזור.
3. רקמת שילייה שאולי נדדה לחצוצרה.
4. ייתכן שבזמן הגרידה, הורמון הבטא היה מאוד גבוה, ולכן לוקח לבטא זמן להתאפס.
כרגע הוא אמר שנחכה לבדיקת הממצאים מהגרידה, ובמקביל אני אעשב בטא נוספת ביום ראשון ולקוות שהיא תרד, ואז נבדוק שוב...
השאלה שלי - מה קורה אם הבטא לא תתאפס ?
מה יהיה אם יש היריון חוץ רחמי ?
אציין כי יש לי אנדומטריוזיס קשה, הדבקויות קשות, וESSURE בחצוצרה אחת וצריבת פתח חצוצרה שניה.
האם המצב מסוכן ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא אחרי גרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2016יש להמשיך ולעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא חיובית שבועיים אחרי גרידה !!!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר02/04/2016האם עדית גרידה ביולי? לפני 8 חודשים? זה לא בטא אחרי גרידה......
זה כבר הריון חדש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)