שאלה לגבי בדיקה ביתית אשמח לתשובה בהקדם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקה ביתית אשמח לתשובה בהקדם
    מאיה
    06/04/2016

שלום
    ב 27.3 בבוקר יום א התחיל לי ביוץ טבעי-- ב22:00 בלילה הזרקתי אוביטרל וקיימנו יחסים ומחרתיים בשלישי 29.3 ביצענו הזרעה

אתמול 5.4 יום ג היו לי מעט כאבים כמו מחזור ובצעתי בדיקה ביתית ויש פס ממש חלש אני יודעת שזה עוד מוקדם לבצע אבל עדיין ראיתי פס חלש דבר שלא קרה בעבר --הבעיה היחידה שהפס הגיע אחרי 20 דק בערך (שלא מסתכלים מעבר ל10 דק) השאלה שלי אם זה סוף אוביטרל שאמור היה כבר לעבור אחרי שבוע
    או הריון צעיר
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקה ביתית אשמח לתשובה בהקדם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/04/2016

הייתי ממליץ לא לסמוך בשלב זה על הבדיקה ולבצע בדיקה חוזרת בעוד יומיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה תשובה תשובה

מאיה
    06/04/2016

אוקיי תודה ומספיק בדיקה של שתן ראשון ביום שישי או שאפשר בחמישי כבר ? במידה ואראה פס נוסף עד 10 דק כבר יהיה ניתן להסתמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה תשובה תשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/04/2016

תעשי ביום שישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו