דימום לאחר 14 יום מהדימום הקודם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר 14 יום מהדימום הקודם
    טלי
    09/04/2016

בת 29 מנסה להכנס להריון. המחזורים שלי לא סדירים ונעו בשנה האחרונה בין 25 ל35 ימים. במחזור האחרון הגיע דימום וסתי נוסף 14-16 ימים לאחר הדימום הקודם. הרופאה שלחה אותי לבדיקות של פרופיל הורמונלי ובנוסף מעקב זקיקים. טרם ביצעתי את בדיקות הדם אך במעקב הזקיקים נצפה זקיק דומיננטי של 16 ×14 ממ ביום 13 של המחזור. הטכנאית אמרה לי שצפוי ביוץ תוך כשלושה ימים. אך במקום זאת, החל היום דימום נוסף (יום 16). כשמתחיל דימום כזה הוא איננו מתאים לאיפיון של דימום של ביוץ שכן הוא מסיבי יותר ונמשך כחמישה ימים ממש כמו מחזור. בנוסף רוצה לציין שלא הרגשתי בהפרשות מרובות אשר בדכ אני מרגישה סביב הימים שאני כביכול מבייצת. מודאגת מאוד ומצויה בלחץ רב בגלל המקרים האלו. ממה יכולה לנבוע התופעה ? האם יכול להיות מצב של זקיק דומיננטי שמסיבה כלשהו לא הוביל לביוץ והוביל לקבלת מחזור במקום? חשוב לי לציין כי אני בחורה רזה שמנסה כל חייה להשמין ללא הצלחה. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר 14 יום מהדימום הקודם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/04/2016

כאמור דמם לא סדיר עלול להיגרם מסיבה הורמונאלית,אורגנית,או היריון-עלייך לפנות לרופא המטפל לאתר את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו