טיפולי פוריות לילד מחייבים הזרעות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות לילד מחייבים הזרעות?
    תמי
    09/04/2016

שלום רב, האם בטיפולי פוריות לילד שני, חייבים לעבור הזרעות לפני שמקבלים אישור לעבור להפרייה חוץ גופית? או שניתן לדלג על שלב ההזרעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות לילד מחייבים הזרעות? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/04/2016

בהחלט מדובר בשלב המתחייב בנסיבות המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

תמי
    10/04/2016

מתשובתך הבנתי שכן חייבים לעבור את השלב המייגע של ההזרעות. הסיבה שאני שואלת שוב ומוודאה היא שאני כרגע בהריון מתרומת זרע לאחר ivf . אני שוקלת אם לקנות מנות זרע לעתיד, במידה ואני ארצה ילדים מאותו תורם. אבל אם אני מחוייבת בעתיד שוב לעבור את ההליך המייגע של ההזרעות אז אין טעם לקנות מנות, כי הרי האחוזי הצלחה בהזרעות נמוכים ואני לא אקנה עכשיו מיליון מנות. אז אם אני מחוייבת לעבור הזרעות אז עדיף לי לא לקנות מנות בכלל. לא מאשרים לאימהות יחידניות לעשות ישר ivf?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/04/2016

ההחחטה חגבי הפריה בעתיד מותנית ברקע לאי פריון,גילך והרזרבה השחלתית שלך,בעיני להבטיח מנות זרע לשימוש עתידי חיוני ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתחילה מאותה נקודה בה היית

אני
    11/04/2016

גם אני הריתי מתרומת זרע, הריון ראשון מ IVF. עכשיו עובדת על ילד שני. התחלנו ישר מ IVF ללא צורך בהזרעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו